Antena Căutare

Ce actori buni! Speak și Ștefania au speriat șoferii din Taiwan, la Asia Express! „Nu au cum să lase niște ologi așa”

Nu mai este o surpriză faptul că vedetele din sezonlul 3 al emisiunii Asia Express fac tot ce le stă în putință pentru a parcurge cât mai rapid traseul anunțat de Gina Pistol. Totuși, în competiție există și momente în care apar conflicte între concurenți!

După ce au terminat sarcina de-a căuta monedele prețioase din fortul olandez, echipele s-au dus la un drum principal, pentru a face autostopul. Următoarea destinație se află destul de departe, așa că timpul este foarte important.

citește și: Comoara ascunsă în fortul olandez a dat emoții uriașe concurenților de la Asia Express! „Am plecat la verificat găurici”

Acesta a fost momentul în care Speak și Ștefania s-au întâlnit din nou cu echipa formată din Adda și soțul său, Cătălin.

Ce actori buni! Speak și Ștefania au speriat șoferii din Taiwan, la Asia Express! „Nu au cum să lase niște ologi așa”

Speak și Ștefania în sezonul 3 Asia Express

Speak și Ștefania în sezonul 3 Asia Express

„Sir, I am...șchioapă”, s-a rugat Adda de un șofer, care a dat semne că i se face milă de concurentă și astfel, echipa a marcat o reușită la acest autostop.

Speak și Ștefania au părut oarecum sceptici cu privire la durerea Addei și au considerat totul doar parte dintr-o strategie convingătoare!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să afli mai multe despre ce a urmat!

Comoara ascunsă în fortul olandez a dat emoții uriașe concurenților de la Asia Express! „Am plecat la verificat găurici”... Om la pământ! Alexandru Abagiu, căzătură dureroasă la Asia Express! „Am aterizat ca o balenă eșuată în intersecție”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x