Antena Căutare

Comoara ascunsă în fortul olandez a dat emoții uriașe concurenților de la Asia Express! „Am plecat la verificat găurici”

În ediția 29 din sezonul 3 ale emisiunii Asia Express, Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală! 

Taiwanul a fost până acum o țară a surprizelor, iar asta nu se schimbă nici de acum înainte. În prima ediție a acestei etape, Gina pornește din nou căutarea de monede, pe care le va ascunde în cele mai ciudate locuri.

Cursa din Asia Express se transformă într-o competiție cu miză uriașă. Traseul se anunță unul spectaculos.

Ultima echipă eliminată a fost cea formată din Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, iar concurenții rămași în competiția din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au început să resimtă emoțiile tot mai mult și să realizeze că fiecare probă are o miză uriașă.

Comoara ascunsă în fortul olandez a dat emoții uriașe concurenților de la Asia Express! „Am plecat la verificat găurici”

Concurenții rămași în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Concurenții rămași în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Primiți fiecare câte un cufăr, pe care trebuie să îl umpleți cu monede. Cine adună cele mai multe monede scapă de cursa pentru ultima șansă. La sfârșitul acestei misiuni poate că nu voi da imunitate, dar vor oferi alte monede, atât de importante în această etapă. Trebuie să vă luptați ca niște tigri”, a anunțat Gina Pistol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să afli mai multe despre ce trebuie să facă echipele rămase în competiție!

Carmen Grebenişan de la Asia Express s-a îndrăgostit în izolare! „Direct în carantină cu persoana iubită”... Ce actori buni! Speak și Ștefania au speriat șoferii din Taiwan, la Asia Express! „Nu au cum să lase niște ologi așa”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x