Cum au ajuns Adda și Cătălin în finala Asia Express, la un pas de 30 de mii de euro: "Nu ne cerem scuze, așa suntem noi"

Gina Pistol, față-n față cu finaliștii Asia Express. Cum au ajuns să ajungă Adda și Cătălin la un pas de cei 30 de mii de euro.

Adda și Cătălin, unul dintre cele mai controversate cupluri din Asia Express au ajuns în marea finală deși nimeni nu le dădea nicio șansă! Pe parcursul emisunii rafale de furie i-a năpădit, iar impulsurile Addei au fost greu de stăpânit.

Ea și soțul ei au o relație și cu bune și cu rele! Cu toate acestea iată-i în Marea Finală pe Drumul Comorilor!

Spioni ca la carte! Adda, Cătălin, Speak, Ștefania, Alex Abagiu și Radu, mai buni ca Tom Cruise în "Misiune Imposibilă"

"Dacă Gina ne-ar mai chema în Asia Express am mai mânca vreun ou. Dacă Gina ne-ar chema am mai merge. Mi-aș face bagajele acum", spune Cătălin.

"Mi-aș lua multă sunătoare să fiu mai calmă. Sunt probe la care am luat-o razna pentru că eu sunt o fire vulcanică și nu-mi ia mult să o iau razna", spune Adda.

Cum a cerut-o Cătălin pe Adda în căsătorie: S-a întâmplat pe un câmp, în timp ce treceau două tractoare pe drum

"Eu glumesc foarte mult, am niște glume mai acide și prietenii mei mă cunosc", continuă artista.

"Noi în mod normal nu am fi făcut așa la TV, dar Asia Express a scos partea pe care noi o avem acasă, de relație, de caterincă, și pe lângă asta a scos și partea mai nasoală, pe care na.. nici nu o cunoșteam. Nu ne cerem scuze, așa suntem noi, am fost într-o situație extremă și amreacționat așa cum am fi reacționat noi", spune Cătălin.

Adda și Cătălin, despre experiența de la Asia Express: Cum ne-am certat acolo, acasă nu am făcut-o niciodată!

"Noi nu am avut nicio strategie să ajungem până în finală. La noi a fost supraviețuire!", spune Adda și Cătălin.

Ultimele știri