Antena Căutare

Ele sunt echipele care ajung în finala Asia Express, sezonul 3! Alex Abagiu și Radu Vlăduț, eliminați din competiție

Alex Abagiu și Radu Vlăduț formează ultima echipă eliminată din semifinala Asia Express. Ancora a fost roșie, iar drumul celor doi în competiție se încheie înainte de finală. Astfel, cele trei echipe care ajung în finala sezonului 3 Asia Express sunt Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

Drumul echipei formată din Alex Abagiu și Radu a ajuns la final în Asia Express, sezonul 3. Cei doi au fost eliminați în etapa semifinală.

Bontea și Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea, echipele finaliste din Asia Express 3

Aveam deja o primă echipă finalistă, cea formată din Sorin Botea și Răzvan Fodor. "Reactoarele" au strâns cele mai multe monede în prima etapă a semifinalei și s-au calificat direct în finală. După o cursă pentru ultima șansă de coșmar, lor li se alătură Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

Citește și: A spus „DA”! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express

Trei echipe semifinaliste au îndurat ploi și frig în Taiwan pentru un loc în finala Asia Express

Taiwanul le-a pregătit una dintre cele mai grele curse de până acum. Pe lângă dificultatea misiunilor, a fost o zi cu ploaie torenţială, care nu s-a oprit nici măcar un minut, cu frig şi vânt puternic.

Spioni ca la carte! Adda, Cătălin, Speak, Ștefania, Alex Abagiu și Radu, mai buni ca Tom Cruise în "Misiune Imposib... Au văzut roșu în fața ochilor! Alex Abagiu și Radu, eliminați din Asia Express în semifinale. Primele declarații după ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x