Antena Căutare

"Dragostea din Tei" e HIT mondial! Moroșenii, cea mai tare surpriză la "Asia Express": Au întâlnit un taximetrist care știa versurile. Și ce duet a ieșit!

„Asia Express”, show ce debutează luni, 12 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, a pus la grea încercare vedetele ce s-au încumetat să plece în această aventură.

„Asia Express”, show ce debutează luni, 12 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, a pus la grea încercare vedetele ce s-au încumetat să plece în această aventură.

Au obosit, au fost epuizați, au dormit în locuri neînchipuite, au mers prin soare și prin ploaie, au cunoscut tot felul de oameni, dar s-au și distrat. A fost "experiența vieții lor".

Moroșenii, de exemplu, celebrul Cătălin Moroșanu și al său frate, Claudiu, cu care face echipă la "Asia Express" au avut parte de o surpriză memorabilă. Aflați într-un taxi, s-au pus pe cântat celebrul hit românesc "Dragostea din tei". Și mare le-a fost mirarea când s-au trezit acompaniați de o a treia voce, cea a șoferului, care știa cântecul. Heheee!

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură.

14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

Cum s-au descurcat în aceste condiții, telespectatorii vor putea urmări începând de luni, 12 februarie, ora 20.00, la Antena1.

VIDEO! "Niște chitroase sunteți. Plecați de aici!" De la vedetă de rang înalt, la vânzător amator: Vârciu ține... Tensiune maximă și oboseală la "Asia Express"! Dorian Popa a căzut secerat, epuizat de la mersul pe jos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x