Antena Căutare

Finaliștii Asia Express primesc un ajutor nesperat! Ce arme secrete au pregătit pentru ultima bătălie

Câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express vor fi aflați în curând, dar înainte de ultima cursă, cele două echipe finaliste au parte de un moment special în Taiwan.

Emoțiile și tensiunea vor atinge apogeul în marea finală Asia Express. Sorin Bontea și Răzvan Fodor vor lupta împotriva Ștefaniei și a lui Speak, într-o cursă ce se anunță incendiară.

DOUĂ ECHIPE LUPTĂ ÎN MAREA FINALĂ ASIA EXPRESS, SEZONUL 3

Totuși, finaliştii din Asia Express, sezonul 3, au avut parte de o experienţă inedită la un templu, unde au cunoscut veritabili maeștri Wushu.

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Vedetele au descoperit mai multe despre artele marțiale și despre modul în care acestea ne pot influența viețile, în cel mai surprinzător mod posibil.

Finaliștii Asia Express primesc un ajutor nesperat! Ce arme secrete au pregătit pentru ultima bătălie

Concurenții din finala Asia Express sezonul 3 învață totul despre arta Wushu

Concurenții din finala Asia Express sezonul 3 învață totul despre arta Wushu

A fost un moment cu adevărat special, ce a scos la iveală inclusiv cele mai mari temeri ale concurenților rămași în competiție și i-a ajutat să se pregătească pentru bătălia finală.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție.

citește și: Nu și-a mai stăpânit lacrimile! Gina Pistol a plâns în hohote la Asia Express! Adda și Cătălin au primit cutia cu verdictul

CE ESTE WUSHU

Wushu este denumirea generală dată artelor marțiale chinezești, ce cuprinde o multitudine de școli și stiluri, acestea fiind în număr de peste 400. Tehnicile se bazează pe învățăturile taoismului și ale călugărilor budiști de la Shaolin.

Artele marțiale chinezești au venit ca o necesitate pentru populația străveche, ele fiind folosite în scopuri de autoapărare, vânătoare ori război. Lupta cu sau fără arme a constituit o componentă importantă în pregătirea soldaților chinezi. Artele marțiale de origine chineză reprezintă o parte valoroasă din cultura Chinei. Wushu este un sport recunoscut olimpic din anul 1999.

Cele mai amuzante faze cu Adda și Cătălin de la Asia Express! Cuplul a făcut o dezvăluire neașteptată! „Condoleanțe, ce ... Finala Asia Express aduce o bătălie spectaculoasă! Două echipe luptă pentru marele premiu! Ce s-a întâmplat în ediția 35...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x