Antena Căutare

Întrecere pentru mușchii minții! Liviu și Andrei câștigă proba celor trei și primesc prima amuletă din Laos

Amuleta de 1000 de euro, plus un bonus important merg la echipa formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce s-au luptat cu alte două echipe, ajunge printre primele la finalul cursei din Laos: Lora și Ionuț și Dorian și Luminița.

Amuleta de 1000 de euro, plus un bonus important, merg la echipa formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce s-au luptat cu alte două echipe, ajunse printre primele la finalul cursei din Laos: Lora și Ionuț și Dorian și Luminița.

Concurenții au în față trei stâlpi de diferite dimensiuni, iar unul dintre ei trebuie să stea pe unul dintre acestia într-un picior. La final Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ies învingători.

Toți cei șase au fost supuși unei probe dur la "Asia Express": În timp ce unul stătea într-un picior, în echilibru, celălalt căuta indicii în templele din apropiere.

Greu, greu, dar Liviu și Andrei au izbutit și primesc prima amuletă din Laos.

Loft? N-avem! Vica și Daniela au ajuns într-o mașină urât mirositoare care transporta capre! ”Nu aș fi venit niciodată î... Dezamăgire, frustrare şi nervi. Concurenții "Asia Express" sunt legați la mâini, în timp ce minutele trec: ”As...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x