Antena Căutare

Liviu, Andrei, Moroșenii? Băi, vă întrec fetele! Aproape înghetați într-o remorcă ponosită, concurenții se pun pe cântat: ”Fetele se dau la mine, fetele, fetele..."

”Fetele se dau la mine, fetele, fetele...”, se aude în Laos, cea de-a doua destinație din Drumul Dragonului, la "Asia Express". Cine cântă? Ei bine, autostopiștii noștri!

”Fetele se dau la mine, fetele, fetele...”, se aude în Laos, cea de-a doua destinație din Drumul Dragonului, la "Asia Express". Cine cântă? Ei bine, autostopiștii noștri!

Aproape înghetați într-o remorcă ponosită, frații Moroșanu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se pun pe cântat, ca să treacă timpul mai repede. Cu vântul în freză, căci parc-ar merge cu decapotabila, aceștia mai au parte de o... surpriză.

Din urmă, vin puternic fetele, Daniela Crudu și Vica Blochina. Și ce să vezi? Șoferul mașinii în care se află se grăbește, nu glumă, spre bucuria fetelor, care văd cum acesta depășește mașinile în care se află echipele adeverse.

Eheee, cântați, cântați!

Cele șase echipe rămase în competiție își caută resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de Euro, dar pentru o parte dintre aceștia jocul devine din ce în ce mai greu. Cine va rezista presiunii până la final?

”Ține-te de lanțuri. Poate sare pe noi și ne mușcă!” Frații Moroșanu, speriați de un rozător care seamănă cu un șobolan ... ”Să ne rugăm, să tăiem frunze sau să dăm cu mătura?” Concurenții testează muncile pe care le prestează călugării din Lao...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x