Irina Fodor, primele imagini din Asia Express - Drumul Împăraților. Cum arată ceremonia care deschide drumul experienței asiatice

Concurenții Asia Express, sezonul 4, au plecat pe Drumul Împăraților, iar prima destinație a fost Turcia. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a făcut publice câteva imagini de la începutul ceremoniei.

Asia Express - Drumul Împăraților

Antena 1

Sâmbătă după-amiază, cele nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express, și-au luat bagajele și au pornit cu multe emoții spre călătoria vieții lor.

Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Irina Fodor, Oase și Marius Damian, au pornit în cursa spre Turcia, care va continua cu Georgia, Azerbaidjan și cu alte destinații surpriză.

Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori, Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări.

Aventura Asia Express a început pe Drumul Împăraților, în Turcia

Irina Fodor a împărtășit mai multe imagini cu prima sa experineță în Asia Express. Prezentatoarea a îmbrăcat un costum tradițional turcesc și a arătat tuturor cum se desfășoară ceremonia de inițiere a cocnurenților în tainele unei experiențe inițiatice pe Drumul Împăraților.

Cursa sezonului 4 Asia Express a pornit din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Citește și: Asia Express 2021. Ce sfaturi a primit Irina Fodor de la Gina Pistol pentru sezonul 4, Drumul Împăraților

Pe drum, emoțiile au fost puse la păstrare, iar relaxarea și voia bună au transformat cursa cu autocarul către prima destinație din sezonul 4 Asia Express într-o experiență de tabără. Vedetele au cântat, au dansat, au făcut dedicații, au spus poezii sau au interpretat parodii, până în momentul în care oboseala i-a răpus. Pentru a se bucura de ultimele clipe de liniște înainte de cea mai dură competiție, toți au ales să se odihnească pe final și să își încarce bateriile pentru aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express 2021. Irina Fodor nu le va spune concurenților "simpaticilor".Dezvăluiri despre pregătirile pentru Drumul Împăraților

Vedetele au plecat din Piața Revoluției, din București, cu un autocar inscripționat cu logo-ul celui mai dur reality-show. Rudele sau prietenii vedetelor le-au fost alături pentru a le transmite ultimele gânduri înainte de cursă, precum și fanii show-ului, care s-au strâns într-un număr foarte mare pentru a-și încuraja preferații. Lidia Buble a venit însoțită de fina sa, Adriana Trandafir a fost susținută de soțul său, iar Ruby, concurentă în sezonul 2 al show-ului, le-a fost alături lui Connect-R și Shift, preferații săi din acest sezon. Dornică să retrăiască aventura celui mai dur reality-show, Ruby a vrut să intre în cala autocarului și să pornească, la rândul ei, pe Drumul Împăraților.

Ultimele știri