Antena Căutare

Jojo, noi dezvăluiri din culisele Asia Express! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Paul Ipate. „Nu am crezut că este atât de grav”

Jojo a făcut noi dezvăluiri din cel mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului. Actrița, care face parte din distribuția serialului „Liber ca pasărea cerului”, a spus ce s-a întâmplat cu Paul Ipate, ale cărui probleme de sănătate au făcut necesară întoarcerea lui acasă.

Jojo a făcut noi dezvăluiri din cel mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului. Actrița, care face parte din distribuția serialului „Liber ca pasărea cerului”, a spus ce s-a întâmplat cu Paul Ipate, ale cărui probleme de sănătate au făcut necesară întoarcerea lui acasă.

Invitată la „Star Matinal” de la Antena Stars, aceasta a vorbit despre cel mai greu moment pe care l-a avut în timpul competiției.

„Paul se simte bine, slavă Domnului! Nu a ajuns la operație. Dacă am fi rămas pe Drumul Elefantului, cu siguranță s-ar fi operat acolo. A și spus medicul care l-a văzut acolo, la o clinică particulară, că dacă rămâne și doar dacă merge, fără să își care rucsacul – pentru că aveam opțiunea să îi car eu rucsacul - este în pericol să fie operat chiar acolo, după o săptămână”, a spus Jojo.

„Nu ne-am putut asuma acest risc. El se tot plângea de o săptămână și ceva că simte o slăbiciune în picioare, în genunchi. Îl durea foarte tare piciorul. Noi nu am crezut că e atât de grav. Am mers la spital doar așa... Și când a venit doctorul și a spus că e o hernie nouă, după ce tu știi că ai un astfel de istoric și o operație de hernie la activ, nu îți mai vine să glumești. Orice proiect ar fi, îl lași baltă și te întorci acasă”, a adăugat ea.

După aventura din Asia Express - Drumul Elefantului, Jojo (Cătălina Grama) va putea fi văzută în serialul „Liber ca pasărea cerului”, ce va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00.

Diseară, de la 20:00. CRBL, Oase, Ruby și Robert luptă în marea finală Asia Express - Drumul Elefantului... Ruby a făcut autostopul în București, ca în Asia Express! „Nu îmi vine să cred că fac asta” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x