Antena Căutare

Lidia Buble și Connect-R, întâlnire cu zâmbete, de ziua lor. Și-au spus “la mulți ani”, în uralele colegilor de la Asia Express

S-a lăsat cu celebrare în timpul filmărilor în noul sezon Asia Express, chiar pe parcursul cursei. Lidia Buble și Connect-R au pornit amândoi pe Drumul Împăraților și s-au întâlnit, fără să plănuiască asta, la autostop. Chiar de ziua lor. Cei doi artiști au aceeași zi de naștere, 9 iunie.

Lidia Buble și Connect-R se îmbrățișează de ziua lor, 9 iunie 2021, porniți în aventura Asia Express Galerie
Lidia Buble și Connect-R, concurenți Asia Exspress, sezonul 4, s-au întâlnit la autostop de ziua lor, ieri, 9 iunie 2021 | Antena1

Lidia Buble și Connect-R au fost filmați de colegii lor de la Asia Express, în timp ce aceștia le cântau "la mulți ani". Bucuroși să se întâlnească, cu bagajele mari în spate, Lidia Buble și Connect-R și-au oferit o îmbrățișare strânsă. Artistul a împlinit ieri, 9 iunie 2021, 39 de ani, iar Lidia Buble, 28 de ani.

Frumoasa concurentă de la Asia Express, sezonul 4, a purtat o ținută lejeră, all white, și un ruj roșu intens pe buze. Ea le-a mulțumit tuturor celor prezenți pentru cadoul muzical.

La final, Connect-R a avut o revelaţie. "Fii atent, ce manevră a făcut Lidia! 'La mulți ani', așa, și s-a băgat în fața noastră, ești nebun la cap! Așa schemă?!", a glumit artistul, rămas în stradă, după ce Lidia Buble a reușit să pornească la drum.

Participarea la Asia Express este într-adevăr o experiență aparte pentru Lidia Buble: "De 28 de ani trăiesc intens. O aniversare plină de aventură și necunoscut. Ăsta e cadoul pe care mi l-am facut. Abia aștept să mă întorc învingătoare și să mă bucur de gândurile voastre", este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a Lidei Buble. Fanii i-au urat "la mulți ani" și succes în competiție.

Citește și: Alexandra Ungureanu și mama ei spun adevărul din spatele camerelor. Ce se întâmplă, de fapt, în culisele Asia Express sezonul 4

Lidia Buble și Connect-R sunt în aventura vieții lor, la Asia Express, sezonul 4. Lidia Buble face echipă cu sora ei, Estera, iar Connect-R, cu Shift, un artist cu o carieră de peste 10 ani în industria muzicală. De-a lungul vremii, acesta a lansat mai multe hit-uri, majoritatea sunt colaborări cu interpreți celebri la noi în țară. Piesa "Sus pe toc" a făcut furori la lansare, a fost un mega hit al momentului, cu difuzări multiple pentru o perioadă lungă de timp.

Ce au spus Connect-R și Shift despre experiența Asia Express: “În prima zi din Asia Express am vrut să plec acasă”

Socotelile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din Asia Express. Deși au plecat cu gândul că este imposibil să nu se descurce, Shift și Connect-R și-au schimbat complet părerea odată cu primul pas făcut pe Drumul Împăraților.

"O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine", spuneau Shift și Connect-R cu câteva zile înainte de plecare. Primul autostop, prima misiune și prima noapte de căutat cazare le-au dat însă planurile peste cap. "Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă", a declarat Shift.

Citește și: Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților în cel de-al patrulea sezon Asia Express

Cine este Estera Buble de la Asia Express 2021. Unde locuiește și cu ce se ocupă sora Lidiei... Irina Fodor, ținută spectaculoasă în Cappadocia. Cum a fost fotografiată prezentatoarea, în timpul filmărilor Asia Expre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x