Antena Căutare

Alexandra Ungureanu și mama ei spun adevărul din spatele camerelor. Ce se întâmplă, de fapt, în culisele Asia Express sezonul 4

Experiența Asia Express i-a depășit așteptările Alexandrei Ungureanu. Deși e fanul emisiunii și a urmărit mereu care sunt provocările, nu se aștepta să fie o călătorie atât de grea.

alexandra ungureanu si mama Galerie
Această competiție o ajută pe artistă să iasă din zona ei de confort, ajugând să facă unele lucruri pe care nu credea că e în stare să le facă. | Antena 1

“Credeam că cel puțin psihic sunt pregătită pentru orice. Ei bine, nu”, spune Alexandra într-un interviu Asia Express - Jurnal de călătorie.

Înainte de a porni în această călătorie incitantă și plină de provocări în Asia, Alexandra a mărturisit că avea deja scenariile ei, dar nimic din ce credea că se va întâmpla nu s-a adeverit.

“Fiecare seară se încheie cu oboseală maximă și în același timp ești super curios ce urmează a doua zi”, a mai spus concurenta Asia Express.

Această competiție o ajută pe artistă să iasă din zona ei de confort, ajugând să facă unele lucruri pe care nu credea că e în stare să le facă. De cealaltă parte, Anca, mama Alexandrei spune că trece și ea prin emoții mari la fiecare probă, dar se bucură din plin de această experiență care o va ajuta să se întoarcă cu amintiri de neuitat.

Ce lucruri nu le plac Alexandrei Ungureanu și mamei ei din competiția Asia Express

“Când am plecat, asta mi-am droit. Să pot să fac față, să pot să o ajut pe Alexandra și să nu o încurc, iar până în momentul acesta, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine”, a spus încrezătoare Anca Ungureanu.

Mama Alexandrei Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, mărturisește că nu s-a confruntat niciodată cu provocări atât de grele, dar se bucură că se distrează și că poate face cu brio stresului și situațiilor neprevăzute.

Alexandra spune că cel mai greu moment este atunci când ea și mama ei simt că nu mai pot continua și se blochează din cauza dificultății probelor.

Citește și: Cine este Anca Ungureanu de la Asia Express. Are o poveste de viață marcantă. Din ce boală grea a ieșit învingătoare

“În momentul în care ai căzut mental, ăla e cel mai greu lucru de rezolvat”, a mărturisit Alexandra, spunând în primele două zile că a trecut prin stări de panică.

De asemenea, Alexandra a mărturisit și care e partea ei “preferată” în această competiție.

“Autostopul ne mănâncă viețile, dar ne și place, ne provoacă”, a zis concurenta râzând.

Lăsând gluma deoparte, Alexandra a mărturisit că cel mai mult îi place că are ocazia să cunoască oameni noi, oameni cu o cultură diferită, de o altă naționalitate și cu o limbă diferită, ajungând să facă parte din povestea celor pe care îi cunoaște și ei, la rândul lor, din a ei.

Ce dezvăluiri fac cele două concurente din culisele competiției Asia Express

Mama Alexandrei spune că cele mai dificile momente sunt cele care nu depind de eforturile lor ca echipă, ci pur și simplu de noroc.

“Sunt unele misiuni mai grele, unele mai ușoare. Totul este adaptat clar culturii și tradițiilor din locurile respective”, povestește Alexandra.

Cu toate acestea, probele sunt și grele, dar și amuzante, iar Alexandra și mama ei, Anca, se bucură de această experiență inedita.

Din postura de telespectator, Anca Ungureanu mărturisește că mereu a crezut că e vorba de un truc și că de fapt probele nu sunt așa grele, dar acum, fiind concurentă, a simțit dificultățile probelor pe propria-I piele.

Citește și: Alexandra Ungureanu: „Credeam că sunt pregătită psihic pentru Asia Express. Ei, bine, nu!”

“M-am simțit vinovată”, spune Anca.

Deși probele dificile i-au depășit așteptările, Anca Ungureanu spune că apreciază nespus creativitatea celor din echipa de organizare.

“Eu am apreciat acel om care a gândit situația”, a mai adăugat mama Alexandrei.

Chiar dacă sunt însoțite în permanență de cameramanii care filmează, Alexandra spune că nu primesc niciodată ajutor din partea acestora, nici măcat atunci când trec prin situații dificile, pentru că așa e competiția.

“Îmi vine să-I iau la bătaie pe acești oameni”, spune ea râzând.

Patrizia Paglieri: „O zi în Asia Express e cât un an la București!”... Cine este Estera Buble de la Asia Express 2021. Unde locuiește și cu ce se ocupă sora Lidiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x