Antena Căutare

Loft? N-avem! Vica și Daniela au ajuns într-o mașină urât mirositoare care transporta capre! ”Nu aș fi venit niciodată în competiție dacă știam!”

Cei mai curajoşi concurenţi au încheiat maratonul prin Vietnam, dar aventura "Asia Express" continuă în Laos. După ce au făcut cunoștință cu templele budiste, vedetele au pornit în prima probă din noua destinație.

Cei mai curajoşi concurenţi au încheiat maratonul prin Vietnam, dar aventura "Asia Express" continuă în Laos. După ce au făcut cunoștință cu templele budiste, vedetele au pornit în prima probă din noua destinație.

Veșnica problemă: transportul! Experte deja în autostop, Vica Blochina și Daniela Crudu au mai bifat o experiență.

Fetele au ajuns într-o mașină care, surpriză, transportă capre! ”Nu aș fi venit niciodată în competiție dacă știam!”, spune Daniela, enervată la culme de mirosul greu din autovehicul.

Cele șase echipe rămase în competiție își caută resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de Euro, dar pentru o parte dintre aceștia jocul devine din ce în ce mai greu. Cine va rezista presiunii până la capăt?

”Să ne rugăm, să tăiem frunze sau să dăm cu mătura?” Concurenții testează muncile pe care le prestează călugării din Lao... Întrecere pentru mușchii minții! Liviu și Andrei câștigă proba celor trei și primesc prima amuletă din Laos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x