Antena Căutare

Maimuțe și șopârle! Gina Pistol, uimită de ce au mâncat Daniela Crudu și Vica Blochina în Laos! O nouă aventură "Asia Express" a început!

Cel mai dur reality show, "Asia Express” continuă cu și mai multe provocări pentru cele șase echipe rămase în concurs. Dacă prima zi în Laos s-a dovedit a fi un test al răbdării și al rapidității, probele de astăzi îi vor supune la un efort și mai mare.

Cel mai dur reality show, "Asia Express”, continuă cu și mai multe provocări pentru cele șase echipe rămase în concurs. Dacă prima zi în Laos s-a dovedit a fi un test al răbdării și al rapidității, probele de astăzi îi vor supune la un efort și mai mare.

Pregătite pentru o nouă aventură, echipele pleacă în cursă în ordinea în care au ajuns la punctul de control ultima dată. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pleacă primii, cu avantaj, în timp ce Ana și Raluka pornesc în această probă cu "handicapul" primit, o localnică, ce nu vorbește limba engleză și care a mai venit și pe... tocuri!

Vica Blochina și Daniela Crudu, în schimb, sunt extrem de relaxate și vesele, semn că aerul de Laos și meditația din prima cursă a noii destinații le-a priit destul de bine. Rămâne de văzut cum se vor descurca acum.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Deznodământ spectaculos la Asia Express: Dorian Popa și mama sa, salvați pentru a treia oară consecutiv de la eliminare... ”Morți, copți, trebuie să dăm tot!” Vedetele pornesc într-o nouă cursă, printr-o zonă mai sălbatică din Laos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x