Căutare Live

Moment tensionat în echipa Dorian și Luminița. Au pierdut lista cu indicații. Au memorat numele imposibile ale străzilor

Momente de panică la Asia Express. Mama lui Dorian Popa a pierdut lista cu indicațiile spre destinația dată de Gina.

Momente de panică la Asia Express. Mama lui Dorian Popa a pierdut lista cu indicațiile spre destinația dată de Gina.

Au crezut că totul este terminat. Fără listă nu puteau face nimic, căci nu știau destinația.

Eram într-o minidepresie spontană”, a mărturisit Luminița.

Mama lui Dorian a repetat întruna că regretă enorm că i-a purtat ghinion.

Pățania a fost un test pentru echipa lor. Dorian și-a încurajat constant mama care se simțea vinovată pentru pierderea foii cu indicații. Vor fi ei în dezvanataj pentru acest lucru? Vom vedea.

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină.

De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

Probă obligatorie la „Asia Express”: căutarea ingredientelor de pe listă! Dorian Popa: „Trebuia să-ți dai seama ce ai lu... Vica Blochina, despre Cruduța, colega sa suferință: „Atunci când eu am clacat, Daniela s-a activat"...
Ultimele știri