Antena Căutare

Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost prieteni buni și au colaborat timp de mulți ani în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor. Aceștia au format unul dintre cele mai populare duo-uri din media românească.

Galerie
Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost prieteni buni și au colaborat timp de mulți ani în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor. Aceștia au format unul dintre cele mai populare duo-uri din media românească. | Captura Youtube

De-a lungul timpului, cei doi au avut mai multe conflicte, iar ruptura a fost completă în 2014, când Mihai Găinușă a părăsit emisiunea, după 14 ani de activitate: „Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil”.

Deși au lucrat împreună pentru o perioadă îndelungată, conflictul dintre ei a fost prea mare pentru a putea fi reparată relația. Iată cum s-a ajuns în această situație!

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste ce au dat concurenții când își căutau cazare: ”Era ca dintr-un film de groază”

Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie

Articolul continuă după reclamă

Mihai Găinușă și Șerban Huidu, foști parteneri în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor, nu mai vorbesc de mai bine de 10 ani, din cauza unor tensiuni și conflicte acumulate pe parcursul colaborării lor. Problemele au început după ce Huidu a suferit un accident grav și Găinușă a preluat o parte din responsabilitățile lui.

Potrivit declarațiilor lui Șerban, el a avut frustrări legate de faptul că nu a simțit că Găinușă se descurcă la fel de bine, iar recunoștința pentru ajutorul primit a lipsit, contribuind la deteriorarea relației lor.

De cealaltă parte, Mihai a declarat public că fostul său coleg este arogant și coleric, subliniind că nu are intenția de a relua vreodată prietenia cu el.

Citește și: Cine e Selina de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care e numele din buletin și cu ce se ocupă iubita lui Victor Slav

Chiar dacă Huidu a încercat să reia legătura și să-l implice pe Găinușă în aniversarea de 20 de ani a emisiunii, acesta nu i-ar fi răspuns la apeluri. Tensiunile personale și profesionale par să fie cauza principală a rupturii dintre cei doi, iar Găinușă a fost foarte clar că nu își dorește o împăcare în viitorul apropiat​.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid, din păcate, viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a explicat Șerban Huidu la un post de televiziune.

Ce echipe participă la Asia Express sezonul 7. Ei sunt concurenții care au plecat pe Drumul Zeilor

Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Programul de difuzare a emisiunii Asia Express se rezumă la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00, și de luni până miercuri, de la 20.30.

Citește și: Cine e Vlad Condurache de la Asia Express sezonul 7. Participă cu iubitul Andrei Ursu la competiția de pe Drumul Zeilor

Ce studii are Mihai Gainușă. Puțini știu ce burse a primit concurentul de la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat Joi, 10.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x