Antena Căutare

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste ce au dat concurenții când își căutau cazare: ”Era ca dintr-un film de groază”

Cursa a fost oprită de Irina Fodor și concurenții au fost nevoiți să caute cazare. Nu a fost deloc ușor pentru unii dintre ei.

Galerie
Cursa a fost oprită de Irina Fodor și concurenții au fost nevoiți să caute cazare. Nu a fost deloc ușor pentru unii dintre ei. | Antena 1

Cursa s-a oprit în apropierea unui sat micuț, cu oameni primitori. Unele echipe au găsit ușor cazare, în timp ce altele au bătut multe străzi pentru a primi ajutor.

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste ce au dat concurenții când își căutau cazare: ”Era ca dintr-un film de groază”

Stația a sunat și cursa s-a oprit, astfel că perechile au fost nevoite să coboare din mașini și să își caute cazare.

”Era clar, după miros, că am ajuns într-un sat de pescari. Te întâmpina mirosul și după aia, mai vedeai și câini și pisici, oameni care își vedeau de treaba lor.”, a povestit Oana.

Anca și Andreea au nimerit în casa unor oameni înstăriți, care le-au pus să se spele înainte să intre în casă. Fetele s-au amuzat serios pe seama acestui lucru. ”Doamne ferește”, a zis actrița.

Ioana și Mane au fost aduși de un localnic pe stradă, sub o hală folosită pe post de parcare. Cei doi au refuzat, preferând să găsească o cameră. Au avut noroc după ce au fost ajutate de două tinere.

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor: „Nu mai puteam să respir!”

Mihai și Oana au ajuns la casa unei doamnei în vârste, care i-a speriat. ”Când a apărut în pragul ușii doamna, nici nu-mi mai venea să mai spun. Doamna era ca dintr-un film de groază. Nu vreau să jignesc pe nimeni, îmi imaginez cum arătam eu în momentul ăla. Mie îmi era frică, era ceva rău”, a spus Oana. Colegul său de la radio a fost de acord.

Lui Victor și Selenei, o doamna le-a oferit un pat sub o terasă, însă au refuzat și au continuat căutarea, finalizată cu succes. Oana a insistat să doarmă la o doamna și s-a rugat pentru cazare, iar în cele din urmă aceasta a cedat și i-a ajutat.

Mai târziu, Carmen și sora sa au reușit să găsească o cameră plăcută. De asemenea, Adi și Cosmin au primit ajutor din partea localnicilor.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus. Emisiunea integrală se vede în AntenaPlay.

Ce echipe participă la Asia Express sezonul 7. Ei sunt concurenții care au plecat pe Drumul Zeilor

Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Programul de difuzare a emisiunii Asia Express se rezumă la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00, și de luni până miercuri, de la 20.30.

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor: „Nu mai puteam să respir!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă Duminica, 22.09.2024, 21:35
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x