- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Emoția unui nou început. Premiera "Iubire cu parfum de lavandă", un serial original, din 31 Octombrie | Joi și Vineri, pe Antena 1 și AntenaPLAY
Nicolai Tand este deja un nume cunoscut în România. Acesta a acceptat provocarea Asia Express, sezonul 7, și a cucerit publicul pe tot întreg parcursul emisiunii.
Dacă până acum a intrat în casele oamenilor aducându-le arome delicioase în bucătărie, odată cu participarea la cel mai dur reality show s-a strecurat în atenția publicului cu determinarea, voia bună, umorul, vulnerabilitatea și spiritul de echipă.
Citește și: Paste cremoase cu sos de legume și parmezan. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 25 ianuarie 2022
Nicolai Tand, afacere de succes în capitală. Cât costă o ciorbă de văcuță
În bucătăria sa se găsesc tot felul de preparate delicioase, care mai de care mai sofisticate, dar și tradiționale. Puțini știu că Nicolai Tand este expert în ciorbe. Astfel că, cei care se află în București pot să-i guste preparatele chiar la bistroul acestuia sau să le comande acasă.
Din meniul restaurantului său nu lipsesc ciorbele tradiționale și preparatele clasice. Meniul este unul divers, care să satisfacă toate poftele, iar prețurile sunt accesibile.
Meniul se găsește rapid pe platformele de livrare. Cele mai populare sunt într-adevăr ciorbele, care acum au și un preț redus cu 40%. O ciorbă de văcuță cu pâine cu semințe și maia costă 23,40 de lei. Tot atât costă și o ciorbă de pui rădăuțeană cu pâine, în timp ce o ciorbă de fasole este 17,40.
În meniul restaurantului său se mai regăsesc salată de vinete, ouă umplute a la Nicolai, șnițel de pui, cârnați de casă, gogoși sau papanași. De asemenea, pofticioșii pot comanda sendvișuri sau salate fresh, clătite și chiar și orez cu lapte. Un meniu șnițel de pui cu piure de cartofi și băutură răcoritoare ete 36 de lei, după aplicarea reducerii în aplicație.
„Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc. Am învățat de la colegii mei bucătari cum să gătesc franțuzește, chiar daca eu le pregăteam acasă fasole bătută și sarmale, un deliciu pe care-l mâncau cu nesaț de fiecare dată.
De asta cred ca mi-a și plăcut Franța atât de mult. Oamenii se respectă și respectă mâncarea, iar a fi bucătar e o meserie faină, e creație”, dezvăluia Nicolai Tand în interviurile anterioare.
Cursă infernală la Asia Express: o echipă iese din concurs după ultima șansă. Bilanțul decide semifinaliștii de pe Drumu...