Căutare Live

Noi vedete vor obține pașaportul de trecere spre Georgia, la Asia Express - Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă

Ediția Asia Express - Drumul Împăraților de luni seară, 18 octombrie 2021, a stabilit ordinea clasamentului. O primă echipă a obținut imunitatea și și-a asigurat pașaportul de trecere către țara și etapa următoare. Mihai și Elwira Petre sunt primul cuplu de vedete ce va concura mai departe pe Drumul Împăraților, în Georgia, iar pentru restul lupta acerbă pentru cele două imunități rămase continuă. Show-ul a fost lider de audienţă.

Noi vedete vor obține pașaportul de trecere spre Georgia, la Asia Express - Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă

Antena 1

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare a doua ediţie a stage-ului cu numărul cinci, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.

Citește și: Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților

Asia Express - Drumul Împăraților a fost lider de audienţă

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.4 puncte de rating și 26.9% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 25% cota de piață.

Şi la orașe, a doua ediţie a celui de-al cincilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 7.2 puncte de rating și 18.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.1 puncte de rating și 18 procente din cota de piață.

În minutul de aur, 22:09, peste 1.5 milioane de telespectatori urmăreau aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor.

Asia Express - Drumul Împăraților se deschide cu un joc de amuletă diseară, de la 20:30, la Antena 1

În seara aceasta, 19 octombrie 2021, de la 20:30 pe Antena 1, ediția va începe cu un joc de amuletă între familia Natanticu și surorile Buble: ”Dacă vom câștiga vom primi și pietre, iar Irina ne-a anunțat că vom avea un avantaj mare la plecarea la imunitate. Iar pentru asta ne dorim cel mai mult să câștigăm jocul de amuletă”.

Citește și: Asia Express, 18 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să dea note celorlalte echipe din competiție. Ce s-a aflat

Într-un sat de munte, în ținutul tribului Chepni, cele două cupluri de vedete se vor întrece într-un joc de atenție, dexteritate și rapiditate. În vreme ce un concurent va fi nevoit să ofere informații prin intermediul unui walkie-talkie, al doilea va căuta să îndeplinească toate sarcinile în cel mai scurt timp, în funcțiie de indiciile primite.

Ce echipă va câștiga amuleta, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, 19 octombrie 2021, începând cu 20:30.

Tot diseară, cei din fața micilor ecrane vor afla și numele celei de-a doua echipe ce va obține imunitatea. Un alt cuplu de vedete își va securiza locul în joc în următoarea țară de pe Drumul Împăraților - Georgia. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție a celui mai dur reality-show.

Citește și
mihai-petre-stă-pe-scaun-alături-de-elwira-irina-fodor-lidia-buble-oase-estera-și-echipa-asia-express
Ce echipă a câștigat Asia Express, sezonul 4! Drumul Împăraților și-a ales învingătorii
Ce echipă a câștigat Asia Express, sezonul 4! Drumul Împăraților și-a ales învingătorii
cuza-emi-două-ipostaze-diferite
EXCLUSIV. Ce au declarat Emi și Cuza, după finala Asia Express
EXCLUSIV. Ce au declarat Emi și Cuza, după finala Asia Express
mihai-petre-elwira-se-îmbrățișează-și-au-coroane-pe-cap
EXCLUSIV. Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților
EXCLUSIV. Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților
Mai multe articole
Asia Express, 18 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să dea note celorlalte echipe din competiție. Ce s-a aflat... Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare...
Ultimele știri