Antena Căutare

Asia Express, 18 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să dea note celorlalte echipe din competiție. Ce s-a aflat

Prima Imunitate din etapa 5 a sezonului 4 Asia Express a fost câștigată de Mihai și Elwira Petre, care s-au bucutat din plin de două beri Ursus. Antipatiile și reproșurile nu au întârziat să apară în cea de-a 19 ediție a reality show-ului, iar concurenții și-au "aruncat" cuvinte grele.

concurenții-asia-express-și-sticle-de-bere-ursus Galerie
Prima Imunitate din etapa 5 a sezonului 4 Asia Express a fost câștigată de Mihai și Elwira Petre, care s-au bucutat din plin de două beri Ursus. | Antena 1

Cursa de pe Drumul Împăraților continuă cu cele șapte echipe în Trucia. Mihai și Elwira Petre au câștigat Imunitatea din această seară și și-au asigurat pașapoartele spre destinația următoare din Asia Express, Georgia.

"Mai avem un pic de stat în Turcia. O să mai culegeți niște amintiri frumoase înainte de plecare, ar fi și păcat să nu o faceți. Sunteți în așa numita "Perlă Neagră" a Turciei. De fapt, suntem la Marea Neagră, acolo e Constanța. Așa că vom mai vorbi de cufăr, Piatra Nestemată, perlele prețioase. Deci fiți strângători în cursă și încercați să nu ajungeți ultimii", le-a dezvăluit Irina Fodor celor șapte echipe rămase în competiție.

Citește și: Cum s-au răsfățat concurenții care au câștigat imunitatea în primele ediții din Asia Express, sezonul 4

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV le-a dat o veste care i-a uimit pe Mihai și Elwira Petre. Chiar dacă au câștigat Imunitatea și ei vor participa la următoarea probă de pe Drumul Împăraților.

Tensiunile dintre echipe și-au spus cuvântul în ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express

Încă de când au fost anunțați că vor face participa la o altă probă, concurenții au început să își dea cărțile pe față și au "aruncat" cu replici dure spre celelalte echipe din competiție. Cuplurile au fost nevoite să dea note "rivalilor" lor după gradul de simpatie, de la 0 la 5.

"Dacă unul îmi pune mie 0, eu nu o iau personal și o să o iau strict competițional.", a spus Cuza.

"Deci 5 cel mai simpatic, 0 Natanticu! Hai să ne ascundem, să nu vadă nimeni pe cine urâm.", a fost replica pe care a mărturisit-o Zarug.

"Eu nu vreau să dau în el. Eliza e mai competitivă cu ei. Așa cum Eliza nu are o simpatie la fel de mare ca a mea pentru Cuza și Emi, așa nu am eu pentru Lidia Buble și Estera", a spus Cosmin Natanticu când soția lui a dat 0 echipei formate din Mihai și Elwira Petre, iar 4 echipei formată din surorile Buble.

Citește și: Ce surpriză a pregătit Irina Fodor pentru Zarug și Lorelei, după ce au câștigat imunitatea la Asia Express

"Emi și Cuza 5, sunt niște băieți mișto. Pe 4 am pus Lidia și Estera pentru că de câte ori le vedem sunt din ce în ce mai surprinzătoare. Pe locul 3 Elwira și Mihai"

"Pe locul 5 îl punem pe Zarug pentru că e foarte simpatic. Mie și Francesco mi se pare foarte simpatic, mi se par foarte asumați.", a dezvăluit Mihai Petre despre echipa cu care se înțelege bine.

"Ne-a luat valul și invidia că Mihai Petre a câștigat Imunitatea. I-am dat 1 punct, dar i-aș fi dat 10. Îmi place mult de Mihai, sunt "fiartă" pe el. Dar Adriana unde s-a dus să dea note, la Constanța? 0 Adriana", a fost replica Lidiei Buble.

Zaurg și Lorelei au fost cea mai apreciată echipă de ceilalți concurenți, obținând 24 de puncte din partea colegilor lor din competiție. Mai mult decât atât, cei doi au câștigat și inelul prețios de la Mihai Petre.

La final, cei care au plecat cu victoria și două doze de bere Ursus au fost Mihai și Elwira Petre. Cei doi vor savura berea la cazare, acolo unde vor avea parte și de ale surprize precum: mâncare, distracție și odihnă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților... Noi vedete vor obține pașaportul de trecere spre Georgia, la Asia Express - Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audien...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x