Antena Căutare

O lună petrecută în Asia| Raluka: „Ne spălam în mare cu apă rece”

Întoarsă recent din Asia, acolo unde s-a filmat show-ul Asia Express, Raluka a povestit ce a însemnat această experiență pentru ea. 

Întoarsă recent din Asia, acolo unde s-a filmat show-ul Asia Express, Raluka a povestit ce a însemnat această experiență pentru ea. Nu a fost deloc ușor pentru ea și pentru Ana Baniciu, coechipiera sa.

Vedetele au călătorit prin zonele sărace ale celor patru destinații: Vietnam, Cambodgia, Laos și Thailanda. Este de necrezut ce au trăit și au văzut acolo.

Ne-am spălat în mare cu apă rece, mai tot timpul. În Asia nu prea sunt dușuri cu apă caldă”, a mărturisit Raluka, astăzi, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Probele la care erau supuși și programul încărcat din fiecare zi i-au făcut și mai competitivi și dornici să ia marele premiu.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Cătălin și Claudiu Moroșanu, Marian și Corina Drăgulescu, Lora și Ionuț Ghenu, Raluka și Ana Baniciu, Daniela Crudu și Vica Blochina, Dorian Popa și mama lui, cu toții au trecut prin experiențe care, după cum chiar ei declară, le-au schimbat percepția asupra vieții.

„Asia Express” este un format care duce reality-show-ul la un alt nivel. Va putea fi urmărit în curând la Antena 1. Aventură 100% pe bune, adrenalină în doze foarte mari, experiențe noi și momente pline de neprevăzut, sunt ingredientele unui show care îi va tine pe telespectatori cu sufletul la gura.

Dorian Popa, despre aventura „Asia Express": „Am cunoscut oameni care nu aveau ce mânca”... Andrei Ștefănescu, despre experiența care l-a marcat. A vrut să se dea bătut în fiecare zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x