Antena Căutare

Peripeții în Vietnam. Se "trage" Asia Express

Au început emoţiile pentru concurenţii Asia Express, emisiunea fenomen care va debuta în primăvară la Antena 1. Primele ediţii se filmează chiar în aceste zile, în celălalt colţ al lumii - în Vietnam. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, de la Alb-Negru, fac pereche în competiţia care le va testa limitele. Primele provocări au apărut chiar la micul dejun.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au trecut prin primul test la Asia Express. Aflaţi în Vietnam, unde se filmează primele ediţii ale showului, cei doi au petrecut mult timp în fața bufetului până să decidă dacă să guste sau nu.

7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Au la dispoziţie doar 1 dolar pe zi. Asia Express debutează la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Liviu Vârciu și Andrei Stefănescu sunt uimiți de micul dejun vietnamez. Totul, la filmările „Asia Express”... Dorian Popa, la un pas de pericol, în Vietman, la filmările pentru Asia Express: ”Nici nu scoteam telefonul, John, că mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x