Antena Căutare

Prima reacție a Ștefaniei, după ce a pierdut la Asia Express! Iubita lui Speak, mesaj neașteptat

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Cea care și-a dorit victoria extrem de mult a fost Ștefania, iubita lui Speak, care imediat după finală a făcut o dezvăluire de-a dreptul uluitoare!

Prima reacție a Ștefaniei, după ce a pierdut la Asia Express! Iubita lui Speak, mesaj neașteptat Galerie
Ștefania, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Ștefania i-a uimit pe fanii săi în ultimele două ediții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express cu ambiția de care a dat dovadă. Iubita lui Speak a luptat cu toate forțele și a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge mai aproape de trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Ștefania și Speak au dezvăluit că și ei se simt învingători, pentru faptul că au parcurs tot Drumul Comorilor, ratând la mustață victoria.

ȘTEFANIA DE LA ASIA EXPRESS, MESAJ DUPĂ FINALĂ

Ce mesaj a postat Ștefania pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după finala Asia Express, sezon 3?

citește și: Alina Ceușan, reacție neașteptată chiar înainte de finala Asia Express! Gestul i-a uluit pe fani

„❤️DOAMNEEE CATE EMOTIII!!❤️ Am resimtit toate emotiile finalei, am resimtit tristetea si bucuria ultimelor clipe din @asiaexpressromania ❤️ Chiar daca nu am castigat trofeul, am castigat cea mai de pret comoara, PE NOI 2 ❤️ MULTUMIM voua, celor ce ati trait emotiile noastre din fata televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de sustinere, incurajare si iubire❤️❤️❤️ 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽 cea mai minunata comunitate❤️❤️❤️❤️❤️ GATA SUNT LESINATA DE EMOTII 🙈🙈❤️❤️❤️”

Iată mai jos un alt mesaj postat de Ștefania pe pagina sa de Instagram:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asia Express, record fabulos! Finala sezonului 3 a fost urmărită de milioane de români... Ce fac câştigătorii Asia Express cu marele premiu! Răzvan Fodor: „Dacă vine timp de pace”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x