Antena Căutare

Chirpicii din bălegar de vacă au fost "parfum". Proba Asia Express cu cobre s-a lăsat cu atacuri de panică și calmante

Dacă misiunea de a face chirpici din bãlegar de vacã, folosit ulterior în izolaţia termicã în India, li s-a părut dificilă, ceea ce avea să urmeze a fost de-a dreptul înfiorător concurenților "Asia Express", în special fetelor. „Asia Express m-a învãţat sã nu îmi mai imaginez nimic, doar sã mã aştept la lucruri!, spunea Ana Morodan, care a avut nevoie de calmante, atunci când a avut în fața ochilor o cobră.

Dacă misiunea de a face chirpici din bãlegar de vacã, folosit ulterior în izolaţia termicã în India, li s-a părut dificilă, ceea ce avea să urmeze a fost de-a dreptul înfiorător concurenților "Asia Express", în special fetelor. „Asia Express m-a învãţat sã nu îmi mai imaginez nimic, doar sã mã aştept la lucruri!, spunea Ana Morodan, care a avut nevoie de calmante, atunci când a avut în fața ochilor o cobră.

În drum spre punctul de control, unde îi aşteptau coechipierii, cei patru magnifici au mai avut de fãcut o scurtã oprire, care însã i-a terifiat, în adevãratul sens al cuvântului. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le-a spus Gina, care a „omis” însã sã le dea detalii despre proba de la punctul de control. Mai exact, cei ajunşi acolo au trebuit sã punã cap la cap trei bucãţele de hârtie, care se aflau în nişte coşuri de nuiele, singurul „mic” impediment fiind, desigur, „ocupanţii” coşurilor – câte o cobra în fiecare dintre ele.

Chirpicii din bălegar de vacă au fost "parfum". Proba Asia Express cu cobre s-a lăsat cu atacuri de panică și calmante

„Am nevoie de un calmant!”, a izbucnit Ana Morodan în momentul în care a realizat ce se aflã în coşuri, continuând „Exclus! Nici vorbã! E îngrozitor ce am trãit!”, a mai spus ea. Dupã ce a încercat tot felul de variante pentru a ajunge la bileţel, pânã la urmã s-a vãzut nevoitã sã capituleze: „Accept orice penalizare, sã mã lãsaţi ultima, nicio problemã!”, a exclamat Ana Morodan, care dupã 20 de minute de întârziere în cursã şi multã bãtaie de cap, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor.

La extrema cealaltă, mai sigur pe el, Şerban s-a bazat pe experienţa sa: „Acasã, când merg cu Tedy în expediţii, dacã mai întâlnim şerpi, încerc sã îi prind şi sã îi arãt! Acum însã, e vorba de o cobra!”, s-a vãzut el nevoit sã recunoascã. Cu toate acestea, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor foarte repede.

Ce alte misiuni îi mai aşteaptã astãzi, la finalul celei de-a opta etape, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod Asia Express – Drumul Elefantului, difuzat marți seară, de la 20:00, la Antena 1.

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Emisiunea, lider de piață luni seara... Gina Pistol, în lacrimi la Asia Express: "Aşa sunt eu!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x