Antena Căutare

După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!

Ca de fiecare dată, misiunile pentru imunitate au fost extrem de dificile, iar drumurile către acestea au fost presărat cu multe capcane, care puteau descuraja pe oricine.Cu toate acestea, concurenții au dat tot ce au avut mai bun din ei și au rezistat exemplar până la ultima probă!

Ca de fiecare dată, misiunile pentru imunitate au fost extrem de dificile, iar drumurile către acestea au fost presărat cu multe capcane, care puteau descuraja pe oricine. Cu toate acestea, concurenții au dat tot ce au avut mai bun, rezistând exemplar până la ultima probă a competiției Asia Express, sezon 2!

În această emisiune, echipele au trecut printr-o probă extrem de grea, denumită "Cursa pe jumătate", fiecare echipă fiind nevoită să se despartă. În vreme ce unul dintre ei a rămas cu Gina Pistol pentru a îndeplini jocuri și provocări, celălalt a plecat într-o cursă plină de mister.

După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!

Cei care au plecat pe traseu au fost chiar concurenții care au întâmpinat cele mai multe probleme la autostop pe parcursul concursului și au beneficiat, de cele mai multe ori, de ajutorul coechipierilor. Acum, aceștia au fost nevoiți să demonstreze că pot trece peste această provocare și că dorința lor de a ajunge la destinație poate surclasa problema transportului: „Mă simt puțin pierdut, pentru că m-am obișnuit ca dimineața să plec cu Morodan la autostop, iar acum voi pleca singur”, mărturisește Teleșpan.

De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț în urma unor diferite probe, a depins soarta colegilor de echipă. Oase, Teleșpan, Ruby, Bogdan Boantă și George Vintilă, vedetele aflate pe traseu, au fost anunțate în timp real de către Gina Pistol, prin intermediul stației, de avantajele sau dezavantajele pe care le au, în funcție de performanțele obținute de partenerii lor din concurs.

La aflarea veștii că echipele vor fi despărțite, concurenții au fost de-a dreptul șocați: "Ce să zic? Wow, yey, ce să zic?!", afirmă Morodan, iar Bogdan Boantă este de-a dreptul indignat: "Nu înțeleg exact ce se întâmplă și de ce, mai ales, faci asta?"

Pentru Oase vestea este cu atât mai grea, ținând cont că este accidentat:"Se mișcă piciorul ăsta, s-a desumflat puțin...și doare. O să tac din gură, înghit în sec și plec".

După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!

Pentru început, concurenții rămași alături de Gina Pistol au început cursa pentru imunitate cu o probă dificilă. Aceștia au fost nevoiți să alerge după câteva țigănci din sat pentru a le îmbrăca și a le aranja accesoriile exact ca în pozele găsite de ei în plic. Au fost emoții mari, tensiuni, dar până la urmă toți concurenții s-au descurcat excelent.

Ana s-a arătat încântată de vestimentație și accesorii: "Asta-i probă pentru mine, că doar sunt mama accesorilor". Într-o vervă de moment, Ana a complimentat-o pe doamna pe care o îmbrăca: "You look wonderful, păpușică, ești ceva pe superb!"

După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!

În cursa pe jumătate, Oase se simte depășit, dar nu renunță: "Cât îmi doresc imunitatea, nu vreți să știți"

Oase, cu piciorul în ghips, a ajuns primul la steag și s-a decis să facă fără ajutor proba. El povestește că a fost foarte greu cu situația pe care o are, dar nu are de ales și merge înainte: "Piciorul meu drept nu-l mai simt, dar sunt pe drumul bun".

Deși a avut avantajul de a fi însoțit și protejat de George, Oase a luat decizia să plece singur în cursa pentru imunitate!

Tensiune mare între concurenți! Aceștia au avut de rezolvat una dintre cele mai stresante misiuni, proba puzzle-ului! Ruby: "Mă doare capul. Este foarte greu să faci un puzzle cu o poză pe care nici nu o poți descifra".

Ușor, ușor, concurenții încep să găsească strategii de rezolvare.

S-a dat start joc la una dintre cele mai autentice probe de la Asia Express! Morodan: "Am purces în această apă plină de gunoaie și nămol și tot felul de vietăți și moloz să spălăm aceste sariuri".

După ce au fost învățați de localnici să spele hainele pe pietre, concurenții Asia Express au trecut la treabă!

De la un anumit punct, niciunul dintre concurenți nu a mai putut fi ajutat de femeile din localitate, iar timp de 30 de minute au fost nevoiți să spele mai multe haine și să le pună la uscat.

Deși fetele nu au părut foarte experimentate la spălatul lucrurilor de mână, CRBL a fost extrem de conștiincios: "Eu eram pe probă, tată, căci al meu Oase mă aștepta să câștig proba asta!"

După ce a suportat dureri chinuitoare, Oase a avut nevoie de îngrijire medicală și o schimbare de ghips! Vorba aceea, o durere de India nu se uită niciodată: "M-au luat transpiratiile, bro!"

După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!

După consultație, Oase a primit indicațiile necesare pentru a-l ajuta să nu renunțe și să meargă mai departe!

Tensiune și emoții mari la proba vaselor cu apă! Concurenții au de depus mult efort fizic pentru a reuși să depășească această provocare: "Ce bine îmi stă cu două găleți în mână, să mă bată mama!"

Această probă a fost una extrem de solicitantă în care concurenții au depus mult efort fizic ca să o îndeplinească. Ei au avut de umplut cu apă din lac câte două găleți, pe are ulterior trebuia să le toarne în niște vase goale așezate la distanță mare unele de altele. 5 dintre ele aveau capace cu logo-ul "Asia Express", pe care dacă le găseau, își ajutau colegii de echipă să plece mai departe. Fiecare a avut de găsit un singur capac, dar se pare că această misiune a fost una cât se poate de grea, concurenții aflându-se parcă într-un labirint.

După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!

La ultima probă, cea a varului și a vopsitului caselor, concurenții s-au luptat atât cu îndemânarea lor, cât și cu indicațiile insistente ale "judecătorilor", veșnic nemulțumiți!

Fiind într-o cursă contracronometru, concurenții s-au mișcat cât au putut de repede pentru a ajunge la perechile lor. Ultimii care au pășit în această misiune, au fost Ruby și George, care se pare că au fost urmăriți de ghinion. Ruby: "Ultimul autobuz m-a lăsat direct la steag și nu mi-a mai trebuit să încerc să fac rost de nicio mașină, pentru că autostopul a fost astăzi dușmanul meu".

După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!

Emoții și suspans în așteptarea celui care va hotărî cine va câștiga imunitatea! Toți concurenții sunt cu sufletul la gură așteptând să își vadă partenerul sosind primul pe poarta învingătorului!

După o cursă extrem de dificilă depășită cu bărbăție și multe emoții, Oase și CRBL au câștigat imunitatea! CRBL: "Hai maimuțoi în cârje, aleargă! Hai, șchiopule, că vine Boantă!"

După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!

Oase, într-un picior, a câștigat imunitatea la Asia Express! CRBL: "Hai maimuțoi în cârje, aleargă!"... Aseară, când Asia Express a fost lider detașat de piață, CRBL şi Oase au câştigat singura imunitate a etapei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x