Căutare Live

Probă obligatorie la „Asia Express”: căutarea ingredientelor de pe listă! Dorian Popa: „Trebuia să-ți dai seama ce ai luat deja și ce trebuie cumpărat"

Luni seară, ediția premieră a celui mai dur reality show, a fost o primă lecție pentru vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”.  Vietnamul, primul punct de oprire din cursa de 5000 de kilometri, s-a dovedit a fi un test al iscusinței și al norocului, pe care cele șapte echipe l-au trecut doar în momentul în care au îndeplinit probele cu brio și s-au descurcat să găsească un loc de dormit, dar și o masă caldă.

Luni seară, ediția premieră a celui mai dur reality show, a fost o primă lecție pentru vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”. Vietnamul, primul punct de oprire din cursa de 5000 de kilometri, s-a dovedit a fi un test al iscusinței și al norocului, pe care cele șapte echipe l-au trecut doar în momentul în care au îndeplinit probele cu brio și s-au descurcat să găsească un loc de dormit, dar și o masă caldă.

Aventura continuă în cea de-a doua ediție a celui mai dur show de televiziune.

Concurenții caută disperați ingredientele de pe lista primită de la Gina, prezentatoarea emisiunii Asia Express. Nebunia din piață îi bulversează pe unii dintre ei. Zapaciți de autostop, viața orașului, au uitat că toate indicațiile sunt în plicul dat de Gina.

Doar primele două echipe care ajung la destinație cu ingredientele intacte se vor luota pentru amuleta de 1000 de Euro.

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină.

Telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

O nouă probă pentru concurenții de la Asia Express! Primele două echipe care ajung la destinație se vor lupta pentru amu... Moment tensionat în echipa Dorian și Luminița. Au pierdut lista cu indicații. Au memorat numele imposibile ale străzilor...
Ultimele știri