Antena Căutare

Probleme mari de comunicare în prima aventură din Laos: ”Aștia nu înțeleg nimic pe aici. Degeaba vorbești cu ei, că oricum sunt blană!”

Prima probă din Laos, cea de-a doua destinație în care ajung cele 12 vedete rămase în concurs aduce noi aventuri, dar și o luptă acerbă pentru victorie. Prima problemă dintre ele: deplasarea. Autostopul vine cu noi experiențe, dar și cu probleme mari de comunicare în prima aventură din Laos.

Prima probă din Laos, cea de-a doua destinație în care ajung cele 12 vedete rămase în concurs aduce noi aventuri, dar și o luptă acerbă pentru victoria "Asia Express". Prima problemă dintre ele: deplasarea. Autostopul vine cu noi experiențe, dar și cu probleme mari de comunicare în prima aventură din Laos.

”Aștia nu înțeleg nimic pe aici. Degeaba vorbești cu ei, că oricum sunt blană!”, spune Daniela Crudu.

Nici frații Moroșanu n-au avut mai mult succes, căci au mers pe jos, nu glumă: ,,Ori că ești mut, ori că vorbești, ei tot așa se uită la tine.” La fel și Liviu și Andrei, care împărtășesc părerea colegilor, fără ca măcar să știe: "Nici nu se uită la tine. Se fac că nu te văd, nu se opresc și nu par să se simtă vinovați.”​

Cele șase echipe rămase în competiție își caută resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de Euro, dar pentru o parte dintre aceștia jocul devine din ce în ce mai greu. Cine va rezista presiunii, dar și cum se vor descurca cei 12?

”Din momentul acesta, nu mai ai voie să vorbești!” Dorian Popa și Luminița trec prin prima probă din Laos fără să se poa... ”Ține-te de lanțuri. Poate sare pe noi și ne mușcă!” Frații Moroșanu, speriați de un rozător care seamănă cu un șobolan ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x