Antena Căutare

Raluka și Ana Baniciu au câștigat Asia Express: "Toată lumea m-a întrebat cum am putut să înghit acel gândac negru. Îmi venea să urlu!"

Doar două echipe s-au confruntat în Marea Finală de la Asia Express: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu versus Raluka și Ana Baniciu, iar marele premiul a ajuns la fete. Marea finală „Asia Express” a fost, însă, un drum anevoios către premiul de 30.000 de euro!

Doar două echipe s-au confruntat în Marea Finală de la Asia Express: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu versus Raluka și Ana Baniciu, iar marele premiul a ajuns la fete. Marea finală „Asia Express” a fost, însă, un drum anevoios către premiul de 30.000 de euro!

A fost o confruntare ce a testat răbdarea și curajul celor două echipe. Liviu și Andrei Ștefănescu au demonstrat că nu se lasă ușor învinși, iar Ana și Raluka au depășit orice obstacol. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție.

Echipa învingătoare, formată din Ana și Raluka, a poposit în platoul "Prietenilor de la 11". Fetele ne-au împărtășit câte ceva din aventura vieții lor. Cel mai greu moment? Atunci când trebuiau să găsească cazare.

"Momentele în care trebuia să batem la ușile acelor oameni și să le spunem că avem nevoie de un loc în care să dormim au fost cele mai dificile", a povestit Raluka.

VIDEO de senzaţie. Ana Baniciu, gesturi tandre, la masă, cu un thailandez: ”Opa! A fost și un pupic”... Concursul "Asia Express" se apropie de final! Zeci de mii de români speră la o vacanță în Thailanda!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x