Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Aventura „Asia Express” a ajuns la final! Ana și Raluka au câștigat marele premiu! „Așa arată 30.000 de euro și sunt ai voștri”

Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea ,,Asia Express”, iar după un maraton de aproape 5000 de kilometri, doar două echipe au ajuns în marea finală!

Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea ,,Asia Express”, iar după un maraton de aproape 5000 de kilometri, doar două echipe au ajuns în marea finală!

A fost o confruntare ce a testat răbdarea și curajul celor două echipe. Liviu și Andrei Ștefănescu au demonstrat că nu se lasă ușor învinși, iar Ana și Raluka au depășit orice obstacol în cursa finală de la „Asia Express”.

Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cele două echipe de pe podium și-au croit drum către marea finală, dar parcursul până aici nu a fost deloc ușor.

Marea finală „Asia Express”, un drum anevoios către premiul de 30.000 de euro!

Probele grele la care au fost supuși concurenții în cea mai importantă etapă de la „Asia Express” au testat imaginația, abilitățile de comunicare, curajul, dar mai ales ambiția!

Aventura „Asia Express” a ajuns la final! Ana și Raluka au câștigat marele premiu! „Așa arată 30.000 de euro și sunt ai voștri”

Au căutat indiciile cheie, în forma emblematică a dragonului, dar au și învățat cum se face masajului thailandez, cea mai renumită tehnică terapeutică. Pe drum, echipa formată din Liviu și Andrei au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de victorie!

O altă probă la care au fost supuși concurenții a fost Ruleta Deliciilor, unde echipa formată din Ana și Raluka au avut parte de o experiență greu de uitat.

Aventura „Asia Express” a ajuns la final! Ana și Raluka au câștigat marele premiu! „Așa arată 30.000 de euro și sunt ai voștri”

Cursă contracronometru în finala de la „Asia Express”!

Ultima probă din concurs a presupus ca cele două echipe finaliste să se folosească de GPS-ul de pe tabletă și să urmărească steagul final, ce promite victoria!

Totuși, după un drum anevoios prin Bangkok și o întrecere infernală, doar o echipă a fost desemnată câștigătoare a marelui premiu: Ana și Raluka!

A fost o aventură pe cinste la „Asia Express”, despre care vedetele participante vor povesti peste ani și ani. În drumul lor au văzut cum este să trăiești cu doar câțiva euro, să încerci aromele unei culturi noi sau să faci autostopul. La final, lacrimile de bucurie au curs pentru echipa formată din Ana și Raluka! Vezi finala Asia Express online pe AntenaPlay.