Antena Căutare

VIDEO de senzaţie. Ana Baniciu, gesturi tandre, la masă, cu un thailandez: ”Opa! A fost și un pupic”

Pe Drumul Dragonului, s-au pierdut rând pe rând aproape toate vedetele intrate în cursă! Raluka şi Ana Baniciu au câştigat în finală, în faţa unor concurenţi redutabili. 

Pe Drumul Dragonului, s-au pierdut rând pe rând aproape toate vedetele intrate în cursă! Raluka şi Ana Baniciu au câştigat în finală, în faţa unor concurenţi redutabili.

Una dintre cele mai simpatice probe a fost cea în care concurenţii au mâncat spaghetti asemenea personajelor din desenul animat "Doamna şi Vagabontul".

”Opa!, a fost și un pupic!”, spune Raluka. Ana Baniciu are parte de gesturi tandre, la masă, cu un thailandez.

Destinația finală ,,Asia Express”, Bangkokul, a fost cea mai mare provocare pentru finaliști, care și-au întrecut pentru ultima dată limitele într-o cursă nebună pe străzile metropolei asiatice. Orașul, o combinație între stilul asiatic și cel european, le-a oferit o lecție, căci fiecare a înțeles că o luptă este pierdută doar în momentul în care renunți. Cu lacrimi în ochi și cu o dorință incredibilă de a păși cât mai repede pe covor, în fața Ginei Pistol, Ana Baniciu și Raluka au fost prima echipă ajunsă la punctul final al aventurii.

Record de audiență doborât: peste 2 milioane de telespectatori au urmărit finala ,,Asia Express”: Cel mai dur reality sh... Raluka și Ana Baniciu au câștigat Asia Express: "Toată lumea m-a întrebat cum am putut să înghit acel gândac negru....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x