Antena Căutare

Raluka și Ana Baniciu dezvăluie detalii din culisele Asia Express. Cum s-au împrietenit cele două artiste: „O evitam la început”

Raluka și Ana Baniciu au făcut noi dezvăluiri din culisele sezonului 1 Asia Express. Cele două artiste au povestit că și-au închegat prietenia în avion, în drumul spre Asia.

Colaj cu Ana Baniciu și Raluka, participând în Asia Express Galerie
Ana Baniciu și Raluka au povestit că s-au împrietenit în avion, în drumul către Asia | Antena 1 & Instagram

Ana Baniciu și Raluka au povestit cum au ajuns să formeze un în showbiz, în cadrul emisiunii digitale „BAR Online” a lui Pepe.

Cele două artiste au mărturisit că ele nu erau prietene înainte de participa în sezonul 1 Asia Express.

Ana Baniciu a semnat un contract cu casa de discuri a artistei Raluka, acolo s-au cunoscut cele două, însă la început Ana Baniciu o evita pe cea care avea să-i devină prietenă, deoarece i-a fost teamă de atitudinea ei dură.

Ana Baniciu și Raluka, de la o relație profesională, la o adevărată prietenie

„Eu cu oamenii cu care lucrez nu sunt neapărat cea mai prietenoasă întotdeuna. Ana semnase de curând cu noi. Ea nu interacționa cu mine pentru că eu eram destul de răuță prin studio. Când a trebuit să plec în Asia Express am spus că vreau să merg cu Ana pentru că e sportivă”, a dezvăluit Raluka.

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluire de senzaţie la „Te cunosc de undeva”: „Mă mărit!”. Show magic sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1

Ana Baniciu a mărturisit că a aflat de la managerul ei pe un grup online că va pleca în Asia.

„Aflu de la managerul nostru din perioada aia că plecăm în Asia. Am aflat pe un grup de o zi de naștere a cuiva. Trebuia să mergem la o zi de naștere și managerul nostru zice păi stai, că Ana cu Raluka s-ar putea să nu fie disponibile în perioada aia că pleacă în Asia”, a mărturisit Ana Baniciu.

Cele două artiste au povestit că relația lor de prietenise s-a format în avion, în drum spre Asia, când au început să se confeseze una alteia.

Ana Baniciu și Raluka s-au împrietenit în avionul care ducea în Asia

„Am plecat în Asia și în drum spre Asia am stat în avion la un vinuț amândouă și acolo ne-am împrietenit”, au dezvăluit ana și Raluka.

„Atât de frumos ne-am înțeles, ne-am povestit chestii. I-am explicat: Mie nu-mi place să mi se facă asta, să mi se spună asta. I-am spus o chestie principală: dacă vreodată mă lovesc nu veni la mine să mă întrebi ce-am pățit”, a povestit Raluka.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Raluka și Ana Baniciu au redevenit cupluri

Discuțiile din avion s-au dovedit a fi utile în timpul competiției Asia Express, având în vedere că Ana a aplicat ceea i-a spus Raluka.

„La un moment dat a căzut într-o groapă penibilă. Și veniseră doctori. Eu eram acolo strigând n-o atingeți! Nici măcar nu mă uitam la ea”, a povestit Ana.

Raluka, despre Ana Baniciu: „Este singurul om din viața mea cu care nu m-am certat niciodată”

În timpul competiției prietenia lor a devenit și mai puternică și au reușit să câștige împreună primul sezon Asia Express România.

De atunci, ele au rămas foarte bune prietene și formează un cuplu în industria muzicală.

Citește și: Ana Baniciu, gest impresionant pentru cel mai important bărbat din viața ei. Ce și-a tatuat pe braț

„Este singurul om din viața mea cu care nu m-am certat niciodată și cu mine e greu să nu te cerți pentru că sunt destul d esinceră”, a mărturisit Raluka despre Ana Baniciu.

Raluka și Ana Baniciu sunt în prezent concurente în sezonul 16 de Te cunosc de undeva!.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x