Ana Baniciu, gest impresionant pentru cel mai important bărbat din viața ei. Ce și-a tatuat pe braț

Ana Baniciu a surprins din nou oamenii din mediul online cu una dintre cele mai emoționante și impresionante fotografii. Frumoasa blondină și-a făcut un nou tatuaj pentru tatăl său, Mircea Baniciu.

Ana Baniciu și-a făcut un nou tatuaj pentru tatăl său, Mircea Baniciu

Ana Baniciu impresionează de fiecare dată pe rețelele de socializare cu aparițiile sale incendiare și spectaculoase, însă de aceasta dată, artista a înduioșat inimile fanilor cu noul său tatuaj, care este dedicat celui mai important bărbat din viața ei, tatăl.

Se pare că artista își iubește și apreciază foarte mult părinții, iar acest lucru se poate observa din faptele pe care le face pentru aceștia.

Citește și: Ana Baniciu și-a confirmat relația, însă iubitul ei nu este cine cred toți. Cine este bărbatul misterios

Ce și-a tatuat Ana Baniciu pe braț

Ana Baniciu a decis să facă un gest suprem și emoționant pentru cel care i-a dat viață, Mircea Baniciu. Aceasta este adepta tatuajelor, însă și-a dorit să îi facă un cadou de sărbători tatălui ei. Artista și-a tatuat pe braț un vers dintr-o melodie a celui mai important bărbat din viața ei.

"“Nu ne-om minţi noi niciodată. Nici alţii a ne minţi nu pot” - vers din melodia lui Tata... l-am rugat sa-l scrie pe o foaie acum cateva zile si l-am scris pe piele pentru totdeauna!", a scris Ana Baniciu la descrierea fotografiei, semn că artista și tatăl ei au o relație specială.

Aceasta și-a surprins cei 620,000 de urmăritori de pe Instagram, iar fotografia a strâns aproape 11.000 de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească artistei că a făcut unul dintre cele mai frumoase gesturi din lume și că o apreciază foarte mult pentru acest lucru.

"Minunat! Nu am ce spune mai mult de atât, FRUMOS și MINUNAT." sau " Frumos tribut, superb și profund, felicitări!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o apreciază și o îndrăgesc pe Ana Baniciu.

De acum înainte, artista, va purat în suflet și pe piele versurile celei mai apreciate melodii a tatălui său, care a susținut-o în tot ceea ce și-a dorit să facă în viață.

Citește și: Ana Baniciu și-a expus picioarele lungi și tonifiate pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor ei | FOTO

Cum arată iubitul Anei Baniciu

Recent, Ana Baniciu și-a găsit marea iubire. Aceasta a împărtășit vestea cu toți prietenii din mediu online, care au fost surprinși într-un mod plăcut de alegera fotei concurente a emisiunii "Asia Express".

Într-un final, Ana Baniciu și-a găsit fericirea în brațele bărbatului pe care îl aștepta de o viață. Vedeta se bucură de o poveste de dragoste alături de un om de afaceri de succes, Edy Kovacs, iar relația dintre ei pare a fi un foarte serioasă.

În trecut, Edy Kovacs s-a iubit cu una dintre cele mai râvnite burlăcițe din showbiz-ul românesc, frumoasa Daniela Crudu.

"Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții🙈 ! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!", a spus Ana Baniciu despre fotografia ei.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri