Antena Căutare

”Să ne rugăm, să tăiem frunze sau să dăm cu mătura?” Concurenții testează muncile pe care le prestează călugării din Laos

Una dintre probele primei curse din Laos, cea de-a doua ţară din traseul de 5.000 de kilometri pe care trebuie să îl parcurgă echipele, îi pune pe concurenții rămași în concurs fața în față cu muncile călugărilor budiști.

Una dintre probele primei curse din Laos, cea de-a doua ţară din traseul de 5.000 de kilometri pe care trebuie să îl parcurgă echipele "Asia Express", îi pune pe concurenții rămași în concurs fața în față cu muncile călugărilor budiști.

Astfel, în ordinea în care ajung, cele 12 vedete testează muncile pe care le prestează aceștia. Totul, la alegere! ”Să ne rugăm, să tăiem frunze sau să dăm cu mătura?”, se întreabă liviu Vărciu.

Surpriză, însă! Primele care ajung la locul cu pricina sunt Daniela Crudu și Vica Blochina care, ce credeți, aleg să mediteze!

Cele șase echipe rămase în competiție își caută resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de Euro, dar pentru o parte dintre aceștia jocul devine din ce în ce mai greu. Cine va rezista presiunii până la capăt?

Liviu, Andrei, Moroșenii? Băi, vă întrec fetele! Aproape înghetați într-o remorcă ponosită, concurenții se pun pe cântat... Loft? N-avem! Vica și Daniela au ajuns într-o mașină urât mirositoare care transporta capre! ”Nu aș fi venit niciodată î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x