Antena Căutare

Scandal pe spălatul sariurilor la Asia Express! Ana Morodan, către Cocuța: "Du-te, făi, d-aici! Aia e a mea!"

În cursa pe jumătate, Ana Morodan și Cocuța s-au luat la ceartă din cauza rufelor pe care trebuiau să le spele. De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț, în urma jocului, va depinde soarta în cursă a colegilor de echipă.

La misiunea spăltului de rufe a ieșit mare scandal! Ana Morodan și Cocuța s-au luat la ceartă din cauza problemelor organizatorice! Ana Morodan, către Cocuța: "Du-te făi de aici, aveam 3, femeia mi le-a dat!"

De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț, în urma jocului, va depinde soarta în cursă a colegilor de echipă.

Concurenții au fost nevoiți să spele sariurile și să le usuce pentru a arăta exact cum le-a fost arătat, la final existând niște "judecători" care vor da verdictul final și vor spune cine s-a descurcat cel mai bine!

Urmărește momentul video de mai sus și află cum s-a terminat disputa între cele două "gospodine" din echipă!

CRBL, Ana Morodan, Șerban Copoț, Robert și Cocuța, la spălat haine pe pietre! CRBL: "Eu eram pe probă, tată, căci a... S-au încins spiritele la Asia Express 2! Cocuța, către Șerban Copoț: "Da ce ați sărit, mă, toți pe mine?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x