Antena Căutare

Shift de la Asia Express, sezonul 4, cunoscut pentru hit-uri precum „Piele albă, piele neagră”. Cu ce artiști a colaborat

Shift este concurent în sezonul 4 din Asia Express 2021, unde face echipă alături de Connect-R. Cei doi sunt prieteni foarte buni, iar de-a lungul anilor, aceștia au lansat mai multe piese în colaborare. Iată unde s-a născut artistul, care e numele lui real și cum a devenit popular.

Shift este concurent în noul sezon Asia Express Galerie
Shift de la Asia Express 2021 are o carieră de lungă durată în industria muzicală din România. Artistul a lansat de-a lungul timpului mai multe piese care s-au auzit luni la rândul la radio | Instagram/Antena 1

Shift s-a născut în Galați în anul 1983, oraș despre care a și cântat în mai multe melodii. Cântărețul a plecat din orașul natal pentru a-și urma visul, mutându-se în București, loc care i-a deschis mai multe uși spre succes.

Care este numele real al lui Shift de la Asia Express sezon 4

Gabriel Mihai Istrate, pe numele real, a avut un vis foarte mare de mic copil. Și-a dorit să devină cunoscut în lumea muzicală din România și să reușească să ajungă pe cele mai mari scene din țară, lucruri care s-au întâmplat câțiva ani mai târziu.

Shift de la Asia Express 2021 s-a mutat din Galați pentru a deveni artist

Shift a lansat de-a lungul timpului piese care s-au auzit zile la rând la radio și tv. Printre numele cu care a colaborat artistul îi regăsim pe Jo, ADDA, Ruby, Liviu Teodorescu, Ioana Ignat și Nicole Cherry. Artistul a făcut parte dintr-o trupă care se numea „Ilogic”, grup care s-a bucurat de succes la vremea respectivă.

Anii au trecut, iar cântărețul și compozitorul a avut parte de colaborări muzicale cu artiști de renume în țară, iar melodiile sale au ajuns rapid în topuri.

Citește și: Cine este Shift de la Asia Express, sezonul 4. A făcut furori cu piesa „Sus pe toc”

Cum s-au cunoscut Shift și Connect-R de la Asia Express 2021

Prietenia cu partenerul de echipă de la Asia Express, sezonul 4, este una care ține de mulți ani, cei doi întâlnindu-se unul cu celălalt prin studio-urile de muzică din Capitală.

În anul 2008, Shift lansează piesa „Prea devreme” sub un alt pseudonim, însă melodia nu l-a făcut să cunoască succesul. Mutat în București, Shift a reușit să lanseze hit-uri care i-au asigurat concerte în toată țara. În anul 2009, el lansează primul album cu care a reușit să ajungă la public și să-și facă un nume în industrie.

Piesa „Sus pe toc” a fost cea care l-a propulsat pe cântăreț în rândul celor mai ascultați artiști din România. Alături de ADDA a compus piesa „Vin sec”, care a fost o colaborare de succes, ajungând la radio-urile din România. Cei doi au mai colaborat și pentru piesele „Țiglina 1” și „Iubire și blestem”.

Artistul deține propria sa casă de înregistrări, intitulată Midiots, loc unde a compus unele dintre cele mai cunoscute piese interpretate de el sau de alți cântăreți.

Ce piese au lansat împreună Shift și Connect-R de la Asia Express sezon 4

Shift și Connect-R sunt prieteni de foarte mulți ani. Muzica i-a apropiat foarte tare, iar acest lucru s-a văzut cu ușurință din succesul pe care piesele lansate în colaborare l-au cunoscut. Numai piesa „Piele albă, piele neagră” a strâns pe Youtube un număr de aproape 30 de milioane de vizualizări.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 2. Connect-R și Shift, dezvăluiri din culise: „Vă spun sincer că am vrut să renunț”

Cei doi au mai lansat împreună și melodii precum „Rock 'n Roll”, „Damă de pică”, însă aceste piese nu au devenit atât de cunoscută. Dar asta nu i-a descurajat. Artiștii au mai cunosuct succesul și cu piesa „Bagă mare”, care a strâns 27 de milioane de vizualizătri pe Youtube.

Cu au spus Shift și Connect-R despre Asia Express, sezonul 4

Connect-R și Shift au mărturisit că se cunosc de 15 ani și au pornit în competiție cu gândul de a câștiga Asia Express, Drumul Împăraților. Inițial considerau că le-ar fi imposibil să nu se descurce, însă când au dat piept cu greutățile competiției, entuziasmul le-a cam pierit. Aceștia au avut probleme cu autostopul.

„O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. ”, erau gândurile celor doi artiști, înainte de a porni în competiție.

„N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine. Autostopul e greu. Vine presiunea psihologică. Confortul de acasă s-a dus. Ne îngrijorăm un pic mai mult când vedem că nu ne ia nimeni la autostop, când vedem că ne primește lumea greu la cazare, că nu vorbește nimeni”, au declarat Connect-R și Shift.

Ce sacrificii a făcut Connect-R la Asia Express: Drumul Împăraților

Connect-R a declarat că s-a simțit nevoit să-și arunce câteva dintre lucrurile pe care le-a luat de acasă, pentru a-și ușura rucsacul. Cei doi artiști au mărturisit că au decis să se numească „Echipa Gambă”, întrucât, mergând mult, și-au mărit și mușchii gambei:

„Facem în jur de 10-15 kilometri. Chiar nu e ușor și vă spun sincer că eu am vrut să renunț”, a spus Connect-R.

„Asia Express e mult mai pe bune decât credeam chiar și noi”, a conchis Shift.

Ce meserie are Eliza Natanticu de la Asia Express sezon 4. Soția lui Cosmin activează în zona artistică... ATVRom se alătură aventurii Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x