Antena Căutare

ATVRom se alătură aventurii Asia Express

Maare veste, maare! ATVRom se alatură aventurii Asia Express - Sezonul 4. Cel mai important jucator pe piata de vehicule powersports din țara va fi prezent la cel mai dur reality show românesc.

ATVRom se alătură aventurii Asia Express Galerie
ATVRom se alătură aventurii Asia Express

Premiera Maraton ia startul pe 18 septembrie, de la 20:00. Timp de 4 zile, fanii emisiunii vor putea urmări evoluția echipei preferate. Sunt 9 echipe în total, formate din vedete pe care publicul le va vedea în acțiune, încercând să cucerească Premiul cel Mare. ATVRom are o relație speciala cu aventura, așa că este, cumva, foarte nimerit să joace un rol deosebit în spectacolul Asia Express. Va fi prezent pe întreg parcursul competiției, având rolul de a înmâna prețioasele amulete și Premiul cel Mare în valoare de 30000 euro.

Pentru cei care cunosc vedetele concurente la Asia Express (Connect-R si Shift, Lidia Buble, Cosmin Natanticu, Adriana Trandafir, Mihai Petre, Alexandra Ungureanu, Patrizia Paglieri, Cuza si Emi de la Noaptea Târziu, Lorelei si Zarug) și pe prezentatori (Irina Fodor, Oase și Marius Damian), dar nu știu cine este ATVRom, merită făcută o scurtă introducere.

ATVRom s-a născut din pasiunea pentru sport și aventură și, de 15 ani încoace, sportul și mijloacele de petrecere a timpului liber sunt prioritațile noastre. „DA-TE CU NOI” nu este doar un simplu slogan, ci a devenit treptat un mod de viață!

Compania noastră comercializează ATV-uri, SXS-uri, motociclete, scutere, skijeturi, snowmobile, roadstere, dar și piese de schimb, accesorii si echipamente.

Am adus în joc cele mai importante branduri de profil: CFMOTO, KTM, GASGAS, HUSQVARNA, FANTIC, CAN-AM Bombardier, POLARIS, KAWASAKI, VESPA, PIAGGIO, APRILIA și lista ramâne deschisă. Iar FOX, SHIFT, LEATT, AIROH, LS2, GAERNE, FORMA, 100%, ACERBIS, POD sunt doar câteva dintre principalele surse spre care ne îndreptăm când vine vorba despre echipare și siguranță.

Suntem încântați că am fost alaturi de echipele concurente la Asia Express pe „Drumul Împaratilor”, presărat cu peripeții și adrenalină pe un traseu care a trecut prin Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Israel. În speranța ca v-am facut curioși și doriți să aflați cine câștigă Marele Premiu înmânat de ATVRom celei mai bune echipe de la Asia Express, Sezonul 4, va invitam să urmăriți show-ul și să luați parte la o doză zdravană de emoție și de distracție!

Shift de la Asia Express, sezonul 4, cunoscut pentru hit-uri precum „Piele albă, piele neagră”. Cu ce artiști a colabora... Asia Express 2021. Cine sunt concurenții din sezonul 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x