Antena Căutare

Speak și Ștefania au ales ca naș un concurent de la Asia Express! Despre cine este vorba

Speak și Ștefania au reușit să parcurgă tot Drumul Comorilor, ajungând astfel în finală alături de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, marii câștigători ai sezonului 3 Asia Express. Cei doi s-au logodit și fanii au fost surprinși când au aflat cine ar putea să le fie nași.

Speak și Ștefania au ales ca naș un concurent de la Asia Express! Despre cine este vorba Galerie
Speak și Ștefania, în sezonul 3 Asia Express

Un moment cu adevărat special și unic în istoria emisiunii Asia Express a fost atunci când Speak a decis s-o ceară în căsătorie pe Ștefania, partenera sa de viață alături de care a parcurs tot Drumul Comorilor din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea surpriză și Ștefania a acceptat, fără să mai stea pe gânduri.

SPEAK ȘI ȘTEFANIA AU ALES NAȘII DE CUNUNIE

Acesta a fost momentul în care Speak a mărturisit faptul că a găsit în partenera lui jumătatea perfectă alături de care dorește să își întemeieze o familie și consideră că se potrivesc de minune.

Se pare că după experiența Asia Express, cei doi au fost mai mult decât siguri de această decizie. Au trecut împreună prin zeci de probe dificile, au îndurat situații greu de imaginat și împreună au dat dovadă de ambiție, curaj și spirit de aventură.

Speak și Ștefania au ales ca naș un concurent de la Asia Express! Despre cine este vorba

Ștefania și Chef Sorin Bontea, la Asia Express

Ștefania și Chef Sorin Bontea, la Asia Express

Surprinzător este faptul că Speak și Ștefania au început deja să facă planuri de nuntă. Cine ar putea să fie nașii celor doi finaliști de la Asia Express, sezonul 3?

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

„În acest moment, amândoi își doresc ca nași să le fie Sorin Bontea și soția lui. Speak și Ștefania s-au apropiat extrem de mult de Sorin, cu care au legat o strânsă legătură de prietenie după încheierea show-ului. Pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă, există o chimie deosebită acolo. Amândoi consideră că Sorin are o căsnicie demnă de luat ca exemplu și că ar putea fi un părinte spiritual fantastic”, au declarant apropiați ai celor doi concurenți de la Asia Express, pentru cei de la playtech.ro.

Este câștigătorul Asia Express, dar îi cunoști trecutul? A iubit cele mai frumoase românce, a jucat în scene deocheate ș... Florin Dumitrescu, următorul Chef în sezonul 4 Asia Express? Speak a dezvăluit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x