Căutare Live

”Din momentul acesta, nu mai ai voie să vorbești!” Dorian Popa și Luminița trec prin prima probă din Laos fără să se poată exprima verbal

Experiența din Laos, cea de-a doua destinație din Drumul Dragonului, traseul de foc al experienței ,,Asia Express”, le aduce lui Dorian Popa și mamei sale, Luminița, o pedeapsă extrem de grea. Cei doi au interzis să mai vorbească.

Experiența din Laos, cea de-a doua destinație din Drumul Dragonului, traseul de foc al experienței ,,Asia Express”, le aduce lui Dorian Popa și mamei sale, Luminița, o pedeapsă extrem de grea. Cei doi au interzis să mai vorbească.

Echipa Dorian Popa și mama sa, Luminița, au primit o pedeapsă foarte dură, deoarece în etapa anterioară au fost ultimii ajunși la punctul de control, fără a fi eliminați. Ca urmare, pe tot parcursul probelor de azi cei doi nu vor avea voie să își vorbească.

Echipa celor doi a trecut prin foarte multe provocări în prima etapă a concursului, atât fizice, cât și psihice, dar determinarea și comunicarea i-au ajutat să rămână în competiție.

”Din momentul acesta, nu mai ai voie să vorbești!” Dorian Popa și Luminița trec prin prima probă din Laos fără să se poată exprima verbal

Dorian nu pare că vrea să renunțe, de aceea a și decis în etapele anterioare să care inclusiv rucsacul mamei sale, pentru a prinde un avantaj în fața celorlalți.

,,Jocul este din ce în ce mai greu de dus, dar îmi place să îmi depășesc limitele. Iar pentru mine…a nu vorbi este o limită,” spune acesta.

Cum se vor descurca cei doi?

Spiritualitate? Eh, da! Cruduța, ajunsă într-un templu budist: "Pot să meditez și singură, când sunt în jacuzzi, nu... Probleme mari de comunicare în prima aventură din Laos: ”Aștia nu înțeleg nimic pe aici. Degeaba vorbești cu ei, că oric...
Ultimele știri