Nu se dezlipește de el nici în pandemie! Ștefania poartă inelul peste mănușile de protecție ca să se știe: Speak este doar al ei!

Da, este o dovadă a iubirii! Legământul dragostei are pietre prețioase și un finish auriu, pentru că tot ce vine din inimă pentru inimă se materializează! Speak și Ștefania, un cuplu iubit de toată lumea, au devenit de nedespărțit și vor să arate asta tuturor!

Nu se dezlipește de el nici în pandemie! Ștefania poartă inelul peste mănușile de protecție ca să se știe: Speak este doar al ei!

Speak și Ștefania au ajuns în finala sezonului 3 Asia Express și chiar dacă nu plecat acasă cu marele premiu, cei doi au reușit să impresioneze publicul prin ambiția și curajul de care au dat dovadă, de-a lungul competiției.

SPEAK ȘI ȘTEFANIA FAC NUNTĂ

Speak, pe numele său adevărat Ștefan Sprianu, a decis să o ceară în căsătorie pe Ștefania, chiar înainte de marea finală Asia Express, sezon 3. A fost un moment emoționant, urmărit de milioane de români.

🖤always together🖤

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on

Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Judecând după inelul de logodnă primit, nunta celor doi o să fie una plină de fast, de la care nu vor lipsi vedetele și prietenii lor din lumea muzicii și a showbizului.

Mai mutl decât atât, nașul ales de ei pare să fie chiar Chef Sorin Bontea, cu care au format o legătură specială.

Citește și: Cum este trecut Speak în buletin! Numele real al concurentului de la Asia Express

Recent, Ștefania și-a pus fanii pe jar cu un Insta Story în care dezvăluie faptul că pregătirile de nuntă au început deja și că „mai e un pic” până la marele eveniment, așa că nu este exclus ca ceremonia să aibă loc chiar anul acesta.

„Planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a dezvăluit frumoasa Ștefania, prin intermediul unui Insta Story.

Ultimele știri