Antena Căutare

Ultima misiune din finala Asia Express decide câștigătorii! Un anunț neașteptat îi bulversează pe concurenți: „Ce a fost asta?!”

Finala Asia Express sezonul 3 se apropie de final! Concurenții luptă cu ultimele forțe pentru a realiza misiunea din piața taiwaneză!

De data aceasta, concurenții trebuie să facă și să vândă dulciuri pentru a putea pune mâna pe următoarele indicii ce i-ar putea duce mai aproape de marele trofeu al emisiunii Asia Express, sezonul 3.

CINE CÂȘTIGĂ ASIA EXPRESS, SEZONUL 3

Două echipe luptă acum pentru a pune mâna pe trofeul de 30.000 de euro, dar misiunile nu s-au terminat. Totuși, suntem tot mai aproape de-a afla cine câștigă sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

citește și: „Zeamă de gunoi cu mortăciune”. Ruleta mâncărurilor horror i-a pus la pământ pe finaliștii Asia Express! Speak și Ștefania, scandal uriaș: „Taci, că nu mai pot”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce au pus mâna pe capsulele cu indicii, concurenții s-au îndreptat către hotelul indicat de mesaj! Și astfel, o nouă cursă contracronometru a început pentru cele două echipe rămase în finala Asia Express, sezon 3! Acolo se va desfășura ultima misiune: cea a rezolvării puzzle-ului!

citește și: „N-ai zis că ești Jackie Chan și ai șapte ani de ninja?!”. Răzvan Fodor a cedat! Finaliștii Asia Express se întrec la arte marțiale

Ce moment emoționant a urmat, odată ajunși la hotel? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din finala emisiunii Asia Express, sezon 3.

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express? O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3.

Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge cote maxime.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei

Răsturnare de situație în finala Asia Express, sezonul 3! Speak și Ștefania, revenire în forță... Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x