Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Vica Blochina, despre Cruduța, colega sa suferință: „Atunci când eu am clacat, Daniela s-a activat"

 

Ediția premieră a celui mai dur reality show, a fost o primă lecție pentru vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”.  Vietnamul, primul punct de oprire din cursa de 5000 de kilometri, s-a dovedit a fi un test al iscusinței și al norocului, pe care cele șapte echipe l-au trecut doar în momentul în care au îndeplinit probele cu brio și s-au descurcat să găsească un loc de dormit, dar și o masă caldă.

Competiția continuă și nu este deloc ușor. Asia Express le pune la încercare comunicarea și încrederea în partenerul din echipă.

Vica Blochina are doar cuvinte de laudă la adresa colegei sala, Daniela Crudu. Vedeta a avut un moment de panică, dar fosta asistentă de televiziune a făcut față cu brio momentului.

"Atunci când eu am clacat, Daniela s-a activat", a mărturisit Vica.

„Nu voi uita aceste imagini toată viața mea. Îți mulțumesc din suflet”, a continuat Vica emoționată.

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină.

De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe