Antena Căutare

VIDEO! "Niște chitroase sunteți. Plecați de aici!" De la vedetă de rang înalt, la vânzător amator: Vârciu ține piața de pește la "Asia Express"

„Asia Express” pleacă la drum luni, 12 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1! Cel mai tare show a pus la grea încercare vedetele ce s-au încumetat să plece în această aventură. 7 perechi, patru țări și cele mai dificile situații de gestionat. 

„Asia Express” pleacă la drum luni, 12 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1! Cel mai tare show a pus la grea încercare vedetele ce s-au încumetat să plece în această aventură. 7 perechi, patru țări și cele mai dificile situații de gestionat.

Liviu Vârciu, de exemplu, cel care a făcut echipă cu Andrei Ștefănescu la Asia Express a ajuns să vândă pește într-o piață. Pe românește l-a vândut, da, căci de înțeles n-a fost cazul. Cel puțin nu verbal. Nici succes n-a prea avut, căci doamnele gospodine s-au pus serios pe negociat. Singura concluzie a lui Vârciu a fost: "Niște chitroase sunteți!"

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură.

14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

Cum s-au descurcat în aceste condiții, telespectatorii vor putea urmări începând de luni, 12 februarie, ora 20.00, la Antena1.

Luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, de la bolizi de lux la camioanele sau tuktuk-urile din "Asia Express&q... "Dragostea din Tei" e HIT mondial! Moroșenii, cea mai tare surpriză la "Asia Express": Au întâlnit u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x