Antena Căutare

Alina Ceușean și Carmen Grebenișan, probleme mari în Asia Express: ”Am experimentat proba cu ”ultima șansă”, au fost chestii hardcore!”

Filmările la Asia Express sunt în toi, însă o nouă zi spre Drumul Comorilor a adus probleme mari pentru Carmen Grebenișan și Alina Ceușean. 

Alina Ceușean și Carmen Grebenișan, probleme mari în Asia Express: ”Am experimentat proba cu ”ultima șansă”, au fost chestii hardcore!” Galerie
Alina Ceușean și Carmen Grebenișan, probleme mari în Asia Express

Cele două fete au dat de greu din pricina gândacilor pe care i-au găsit la cazare, însă nu renunță.

”Asia Express? Aventura vieții! De când suntem aici am învățat în fiecare zi ceva nou. Cel mai greu e să găsești cazare și am experimentat partea cu ultima șansă și au fost chestii hardcore. Nu avem de ce să ne plângem, facem sport, e o parte bună.”, au dezvăluit blondele.

De asemenea, și Nico a trecut prin probleme: ”Azi am o problemă foarte nasoală. Nu știu, o fi vârsta. ”, a dezvăluit aceasta, însă nu renunță.”Pentru mine e o experienţă grea ca să spun aşa. Nu am fost la nici un concurs de genul ăsta, nu ştiu dacă o să ajung până la final, îmi doresc din suflet să-i pot face faţă fetiţei mele pentru că ea e foarte curajoasă, are voinţă, are tot ce-i trebuie pentru concursul ăsta.”, a mai spus artista.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, dezvăluiri din Asia Express. Pentru ce greșeală au ajuns să plătească! „Tot ce se înt... Oase are probleme mari în „Asia Express”! A fost nevoie de intervenția medicului! „Nu mi-am dat seama că...” - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x