Antena Căutare

Cum prepară Chef Sorin Bontea ciolanul de porc. Rețeta simplă pe care o pregătește de Sărbatori

Chef Sorin Bontea vine în ajutorul gurmanzilor cu rețeta de ciolan de porc pe care o pregătește în sezonul rece.

Cum prepară Chef Sorin Bontea ciolanul de porc

A ales piciorul din spate al porcului, pe care l-a lăsat timp de 24 de ore la marinat într-o saramură cu apă, sare, foi de dafin, ienibahar și boabe de piper. Apoi, l-a dat la cuptor 4 ore - 4 ore și jumătate la 140-150 grade.

Rezultatul final? Un ciolan fraged la interior și crocant la exterior.

Ciolanul de porc este o mâncare gustoasă și sățioasă, foarte simplu de preparat, dar care necesită răbdare. Merge bine alături de divese murături, dar și lângă o salată mixtă.

O friptură de porc gustoasă și fragedă nu poate lipsi de pe masa tradițională de Crăciun. Fie că preferi o rețetă clasică sau una mai interesantă, ciolanul propus de juratul Chefi la Cuțite va împăca toate gusturile.

Articolul continuă după reclamă

Urmărește rețeta video pentru a vedea rețeta propusă de Chef Sorin Bontea, pas cu pas. Poftă bună!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x