Căutare Live

Cum prepară Chef Sorin Bontea ciolanul de porc. Rețeta simplă pe care o pregătește de Sărbatori

Chef Sorin Bontea vine în ajutorul gurmanzilor cu rețeta de ciolan de porc pe care o pregătește în sezonul rece.

Cum prepară Chef Sorin Bontea ciolanul de porc

A ales piciorul din spate al porcului, pe care l-a lăsat timp de 24 de ore la marinat într-o saramură cu apă, sare, foi de dafin, ienibahar și boabe de piper. Apoi, l-a dat la cuptor 4 ore - 4 ore și jumătate la 140-150 grade.

Rezultatul final? Un ciolan fraged la interior și crocant la exterior.

Ciolanul de porc este o mâncare gustoasă și sățioasă, foarte simplu de preparat, dar care necesită răbdare. Merge bine alături de divese murături, dar și lângă o salată mixtă.

O friptură de porc gustoasă și fragedă nu poate lipsi de pe masa tradițională de Crăciun. Fie că preferi o rețetă clasică sau una mai interesantă, ciolanul propus de juratul Chefi la Cuțite va împăca toate gusturile.

Urmărește rețeta video pentru a vedea rețeta propusă de Chef Sorin Bontea, pas cu pas. Poftă bună!

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x