Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Cum prepară Chef Sorin Bontea ciolanul de porc. Rețeta simplă pe care o pregătește de Sărbatori

Chef Sorin Bontea vine în ajutorul gurmanzilor cu rețeta de ciolan de porc pe care o pregătește în sezonul rece.

Cum prepară Chef Sorin Bontea ciolanul de porc

A ales piciorul din spate al porcului, pe care l-a lăsat timp de 24 de ore la marinat într-o saramură cu apă, sare, foi de dafin, ienibahar și boabe de piper. Apoi, l-a dat la cuptor 4 ore - 4 ore și jumătate la 140-150 grade.

Rezultatul final? Un ciolan fraged la interior și crocant la exterior.

Ciolanul de porc este o mâncare gustoasă și sățioasă, foarte simplu de preparat, dar care necesită răbdare. Merge bine alături de divese murături, dar și lângă o salată mixtă.

O friptură de porc gustoasă și fragedă nu poate lipsi de pe masa tradițională de Crăciun. Fie că preferi o rețetă clasică sau una mai interesantă, ciolanul propus de juratul Chefi la Cuțite va împăca toate gusturile.

Urmărește rețeta video pentru a vedea rețeta propusă de Chef Sorin Bontea, pas cu pas. Poftă bună!

Recomandari