Chef Sorin Bontea vine în ajutorul gurmanzilor cu rețeta de ciolan de porc pe care o pregătește în sezonul rece.
A ales piciorul din spate al porcului, pe care l-a lăsat timp de 24 de ore la marinat într-o saramură cu apă, sare, foi de dafin, ienibahar și boabe de piper. Apoi, l-a dat la cuptor 4 ore - 4 ore și jumătate la 140-150 grade.
Rezultatul final? Un ciolan fraged la interior și crocant la exterior.
Ciolanul de porc este o mâncare gustoasă și sățioasă, foarte simplu de preparat, dar care necesită răbdare. Merge bine alături de divese murături, dar și lângă o salată mixtă.
O friptură de porc gustoasă și fragedă nu poate lipsi de pe masa tradițională de Crăciun. Fie că preferi o rețetă clasică sau una mai interesantă, ciolanul propus de juratul Chefi la Cuțite va împăca toate gusturile.
Urmărește rețeta video pentru a vedea rețeta propusă de Chef Sorin Bontea, pas cu pas. Poftă bună!
18:45 |
![]() |
Brigitte&Pastramă |
20:00 |
![]() |
Jurământul |
23:45 |
![]() |
Xtra Night Show |
17:00 |
![]() |
Acces Direct |
17:30 |
![]() |
CulTour |
09:00 |
![]() |
Star Matinal |
08:00 |
![]() |
Neatza cu Răzvan şi Dani |
14:00 |
![]() |
Mireasa |
19:45 |
![]() |
Showbiz Report |
12:00 |
![]() |
Observator 12 |
22:00 |
![]() |
Giani Kiriță – Antrenat la Școla Vieții |
13:30 |
![]() |
Mireasa |
19:00 |
![]() |
Observator 19 |
18:45 |
![]() |
Mămici de pitici cu lipici |
13:00 |
![]() |
Cea mai tare din parcare |