Antena Căutare

Daniela Crudu, „Burlăcița” de la Antena 1!

Daniela Crudu a vorbit recent despre „Burlăcița” și despre profilul bărbatului ideal. Află cum arată partenerul perfect pentru ea!

Daniela Crudu a vorbit recent despre „Burlăcița” și despre profilul bărbatului ideal. Află cum arată partenerul perfect pentru ea!

- Chiar speri să-ţi găseşti jumătatea la Burlăciţa? Până acum, nu prea s-a întâmplat asta. Singura care părea să fi reuşit, Andreea Mantea, a rămas mamă singură, ai văzut...

„Da, normal că sper, pentru că așa am plecat la drum, cu gândul să mă îndrăgostesc. Sunt o persoană sensibilă și mă atașez de oameni destul de repede. Andreea este un exemplu, nu, că a reușit să își găsească jumătatea. Cine știe ce se va întâmpla până la urmă, poate se vor împăca. Și dacă nici la „Burlăcița nu ai șanse să îți găsești jumătatea, atunci unde?”

- Cât de mult crezi într-o iubire încropită în faţa camerelor de luat vederi?

„Îți dai seama că noi nu aveam voie să vorbim în afara camerelor. Așa că atunci când aveam ocazia să ne spunem ceea ce simțim, ne concentram pe ceea ce aveam de transmis, uitam de camere. Altfel nu aveam cum să ne vorbim, era momentul să spunem ce aveam pe suflet și chiar nu cred că ne-au încurcat camerele de luat vederi în vreun fel”

- Cum te asiguri că bărbatul ales te iubeşte sincer şi nu pentru că-i aduci un plus de notorietate?

„Păi cum să nu mă iubească? S-a îndrăgostit la prima vedere. Ce să spun, în primul rând nu le-a venit să creadă cât de naturală sunt. Ei au fost uimiți să vadă că mă comportam firesc, cred că naturalețea mea i-a atras foarte mult. În cazul unora mi-am dat seama că asta caută, dar alții nu. Unii voiau să se afirme, în timp ce alții voiau să mă cunoască. Cum prindeau ocazia, cum stăteau de vorbă cu mine, își doreau să stea cât mai mult în preajma mea. Erau preocupați să mă facă să mă simt bine”

- S-a zvonit că ţi-ar fi picat cu tronc un italian, Pietro Summa, care are 3 copii, din 3 căsătorii. Ai încredere într-un bărbat care are un astfel de trecut amoros şi deja atât de mulţi moştenitori, la nici 40 de ani?

„Da, m-a atras foarte mult experiența lui. Asta îmi dă încredere. Am foarte multe de învățat de la el. Faptul că are trei copii nu mă deranjează. Dacă nu a dus nicio femeie în biserică până în momentul asta înseamnă că încă nu și-a găsit aleasa. Ce-i al lui e pus deoparte. Copiii sunt o binecuvântare și nu ar avea cu ce să mă deranjeze, dimpotrivă, îmi plac foarte mult”

- Ce-ai învăţat despre bărbaţi din relaţiile anterioare?

„În primul rând, am învățat să joc FIFA, sunt expertă! Am învățat cum să ofer tot ce am eu mai bun. M-am descoperit eu pe mine în relațiile anterioare, mi-am dovedit că pot fi un om de încredere, că pot să fiu o parteneră pe care te poți baza, din toate punctele de vedere.”

- Cum speri să fie următorul iubit? Ce aştepţi de la el? Şi ce nu i-ai ierta?

„Aș vrea să fie un pic nebun. Să fie un băiat cu care să mă distrez, să fie vesel, să nu fie vreun sperios. Să îmi alimenteze nebunia asta a mea. Să fie un om deschis provocărilor, dar și misterios. Să știe să se joace cu mintea mea, nu îmi place monotonia. Și, bineînțeles, îmi doresc un bărbat care să îmi ofere siguranță din toate punctele de vedere, să fie serios atunci când situația o impune. Cel mai important lucru e să nu vrea să mă schimbe, niciodată. Nu i-aș ierta niciodată infidelitatea. Mi-aș dori să aibă onoarea să îmi zică în față dacă simte că ceva nu mai merge.”

- Au existat propuneri venite de la bărbaţi celebri, de a le deveni iubită, după despărţirea ta de Mihai Costea? Despre cine e vorba şi de ce i-ai refuzat?

„Au existat.”

- Cât de tare îţi doreşti să îmbraci rochia de mireasă? Visezi la propria nuntă, ai deja un scenariu în cap? Până la ce vârstă speri să te măriţi?

„Îmi doresc să mă mărit până la 30 de ani. Dintotdeauna mi-am dorit să fiu cerută în căsătorie și să îmbrac rochia de mireasă. Vreau să am o nuntă spectaculoasă, cu mult fast și multă lume”

- Copii îţi doreşti? Până la ce vârstă ţi-ai propus să-i faci?

„Normal că îmi doresc și copii. Mi-am propus tot până la 30 de ani să fac și copii. Doi. Nu știu ce mă făceam dacă eu nu o aveam pe sora mea. Contează foarte mult să ai pe cineva pe care să te poți baza”

- Vei avea ce să le înveţi pe fetele tale ori, mai târziu, pe nepoatele tale din propria experienţă? Crezi că te poţi da ca exemplu de “aşa da” sau de “aşa nu”?

„Da, îți dai seama că am ce să le învăț! Le pun filmările, direct. Dacă nici eu nu am experiență de viață, atunci cine? Am trecut prin multe lucruri până acum, și bune, și rele și m-am descurcat singură. Mi-ar plăcea să le pot vorbi deschis despre orice.”

- Cum te înţelegi cu prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan?

„Mă înțeleg foarte bine. Am avut multe lucruri de învățat de la el și îi mulțumesc pentru asta. Mi-a dat încredere, m-am putut baza pe el atunci când am avut nevoie, am putut discuta. E un om sincer, natural, mai rar așa ceva. Am numai și numai cuvinte de laudă pentru el. Nu îl cunoșteam și mi-a făcut o impresie foarte bună.”

- Ai întâlnit români pe unde ai filmat, în Italia? Te-au recunoscut, ai vorbit cu ei?

„Am întâlnit foarte mulți români. Foarte mulți și-au și dat seama că filmăm pentru „Burlăcița”, așa că i-am implicat și pe ei. Le ceream părerea despre pretendenți.”

- Italienii ce părere ţi-au făcut? Îţi plac? Dar ei te plac pe tine?

„Normal că mă plac italienii, am oricum o alură mediteraneeană și mă încadrez perfect printre italience. Pe oriunde mergeam ba voiau să stea de vorbă cu mine, ba voiau să stea în preajma mea. Am vizitat mai toate orașele importante din Italia și pot spune că mă simt ca în România acolo. Mă simt foarte atașată de Italia.”

- Nu ai inhibiţii, se ştie. Ce nu se ştie este: până unde ai merge de dragul show-ului? Îmi amintesc că pe “Vaporul iubirii” i-ai dansat fără sutien unui bărbat în braţe...

„Aș merge până unde simt că pot să merg. Și nu de dragul show-ului. Eu fac ce simt. Am mers și aici destul de departe, dar asta pentru că așa am simțit.”

Bianca Drăgușanu îi este alături Danielei Crudu în prima ediție a show-ului „Burlăcița”... Daniela Crudu a fost atacată de un liliac!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x