Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021. Povestea de viață impresionantă a Simonei Bălăceanu. "Am sufletul cioburi."

În episodul 14 din sezonul șase al emisiunii Burlacul, Simona Bălăceanu și-a pus sufletul pe tavă și a decis să se deschidă, spunându-i povestea de viață.

Astfel, concurenta a arătat de ce are motive să aibă temeri și de ce e mereu bănuitoare. La ultima Ceremonie a Trandafirului, Oana propusese să vorbească cu toții despre propia poveste, făcându-și o autocaracterizare.

Șezătoarea, așa cum a numit-o Răzvan Fodor, a început și prima care a vorbit a fost Simona. Prin intermediul acestor scrisori în care fetele s-au autocaracterizat ele îl vor ajuta pe Andi să afle mai multe despre trecutul lor, încercând, de asemenea, să le înțeleagă și comportamentul, dar și fricile.

Simona, cu glasul tremurând, a început să citească și la început a povestit că se luptă cu părți din ea care o împiedică să se deschidă.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Reacția lui Andi Constantin când a aflat de cearta fetelor

Ea a spus că doar cei care vor să fie alături de ea vor reuși să îi înțeleagă trăirile. Deși i-a fost dificil să retrăiască perioada copilăriei, când nu era în relații bune cu familia, Simona a povestit că a fost la terapie și că a încercat să se redreseze.

Povestea de viață surprinzătoare a Simonei

“O să am mult de lucrat cu mine”, a mai povestit ea.

Cea mai dură mărturisire a fost că la vârsta de 11 ani a fost forțată să se maturizeze rapid atunci când părinții ei au plecat din țară din dorința de a-I oferi ei un trai mai bun.

Cu părinții plecați la muncă în străinătatea, Simona s-a simțit foarte singură atunci când a rămas să fie crescută de rudele din partea mamei. Deși din punct de vedere material Simona spune că nu i-a lipsit nimic, ei i-a fost extraordinar de dificil fără cei mai dragi oameni din viața ei, în special pentru că era foarte atașată de mama ei.

În această poveste se ascunde de fapt felul în care Simona relaționează cu cei din jurul ei.

“De aici am devenit așa cum sunt eu, că este despre mine, pentru că m-am avut doar eu pe mine în toți anii aceștia. Așa m-am autoeducat, apparent rece, superioară, arogantă, ca și când nimic nu mă poate dărâma când de fapt eu sunt fricoasă, sensibilă și am sufletul cioburi”, mai povestește Simona, cu lacrimi șiruindu-I pe obraji.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Reacția Alexandrei după ce Ana a obținut un single date. Ce a dezvăluit Melissa despre sentimentele sale

“Am luptat cu orgoliul și încă o fac. Am învățat să îmi cer scuze când greșesc. Uneori maid au eroare”, a mai adăugat concurenta.

După ce Simona a terminat de citit, lui Andi i-au fost clare motivele pentru care Simona are un comportament diferit față de el, fiindu-I greu să prindă încredere în oameni.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021. Alexandra Mucea, printre lacrimi, a lăsat să iasă la iveală lucruri pe care nimeni nu le știe... Burlacul 10 iunie 2021.Reacția concurentelor când au văzut pozele în ipostaze sexy cu Andi și Simona.“L-ai sărutat astăz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x