Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021. Alexandra Mucea, printre lacrimi, a lăsat să iasă la iveală lucruri pe care nimeni nu le știe

În ediția 14 din sezonul 6 al emisiunii Burlacul, cele șase concurente rămase în competiție au putut să își spună fiecare povestea vieții ei, unele dintre ele cu lacrimi în ochii, altele mândre și cu zâmbetul pe buze.

După ce Simona a povestit drama copilăriei ei, înainte de Ceremonia Trandafirului, a urmat la rând Malinka. Frumoasa concurentă a povestit că a avut genul de copilărie perfectă. Atunci când s-a mutat la București a simțit că s-a lovit de realitate. O relație cu un bărbat a făcut-o să aibă episode dificile de depresie.

După Malinka, a urmat Ana Bene, vorbind cu seninătate și deschidere. Cu toate acestea, ea a ales să nu spună tot. Apoi a urmat Oana, cu o descriere jucăușă, dar și matură în același timp.

A venit și rândul Alexandrei Mucea care i-a impresionat pe toți.

“Nu m-am deschis niciodată așa față de nimeni. Și știu că sunt fata aia mai veselă și nu prea îmi arăt latura mai sensibilă și mai mult aici e despre cum am ajuns așa ”, a spus cu lacrimi în ochi concurenta.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Fetele, front comun împotriva Anei Bene. Concurenta a vrut să plece din cauza tensiunilor

De asemenea, Alexandra a dezvăluit că nici prietenele ei cele mai bune nu știu toate aceste lucruri despre ea și despre cum ea a ajuns să fie așa.

Povestea cutremurătoare de viață a Alexandrei

“E un subiect foarte… Mă lovește întotdeauna să vorbesc despre el”, spune Alexandra.

Concurenta a povestit că încă de mică i-a simțit lipsa tatălui ei despre care a crezut că nu o iubește. Izbucnind în lacrimi, Alexandra i-a dat autocaracterizarea lui Andi și acesta a continuat să citească.

Teama de abandon a marcat-o și asta a făcut-o să creadă că nue demnă de iubirea niciunui bărbat. Cu toate acestea, Alexandra a reușit să se redreseze și a aflat că singura soluție este să se iubească maim ult pe ea, fără să se mai gândească la părerea celor din jur, știind clar că ea e important pentru ea.

“Călătoria către autocunoaștere a fost frumoasă din toate punctele de vedere”, a mărturisit Alexandra.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Melissa Azak a avut parte de un single date cu Andi Constantin. Ce doi s-au sărutat pasional

Când a mai crescut, Alexandra povestește că a reușit să se împrietenească cu tatăl ei și să înțeleagă de ce el a tratat-o mereu cu răceală.

Plină de îndoieli și frici, Alexandra a învățat să își depășească anxietățile.

“Ai auzit de plânsul neplâns? Faptul că îți arăți vulnerabilitățile te face de fapt să fii mai puternică”, i-a transmis Andi Alexandrei, încurajând-o.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul, 10 iunie 2021. Dansul lui Andi și al Malinkăi, pe placul fetelor. Ce note au primit... Burlacul 10 iunie 2021. Povestea de viață impresionantă a Simonei Bălăceanu. "Am sufletul cioburi."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x