Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021.Reacția concurentelor când au văzut pozele în ipostaze sexy cu Andi și Simona.“L-ai sărutat astăzi?”

În ediția 14 a sezonului 6 din emisiunea Burlacul, Simona s-a întors entuziasmată de la întâlnirea cu Andi, iar reacția fetelor a fost una surprinzătoare și plină de gelozie.

Simona a revenit în casă alături de celelalte concurente, fiind extrem de mândră de întâlnirea pe care a avut-o cu Andi.

“Pentru că am avansat destul de repede, ca într-o relație, mi-am confirmat faptul că pasiunea dintre noi nu s-a oprit în niște detalii și mici probleme, ci s-a consolidat și mai mult”, a povetsit Simona.

Când fetele au auzit ce s-a întâmplat la ședința foto, au fost curioase să afle și mai multe detalii intime.

“L-ai sărutat astăzi?”, a întrebta-o Alexandra pe Simona.

Când a auzit că da, Alexandra i-a spus în glumă Simonei că poate dormi în cameră cu Malinka pentru că nu o mai primește.

Cum au reacționat fetele când au văzut pozele sexy cu Andi și Simona

A doua zi după date-ul pe care Andi l-a avut cu Simona, în casa fetelor se instalase tensiunea, gândindu-se că seara urmează Ceremonia Trandafirului la care una dintre ele avea să fie eliminată. Cele șase fete rămase în emisiune și-au pregătit bagajele.

Citește și: Burlacul 3 mai 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin, din ce în ce mai apropiați: ”E refugiul meu”

Melissa a mărturisit că nu se simte speriată de Ceremonia Trandafirului pentru că fie că ele vor sau nu, una dintre ele trebuie să plece acasă.

“Chiar am emoții pentru că niciodată nu știi ce se va întâmpla”, mărturisește Alexandra.

Cu doar câteva ore înainte de marea ceremonie, au ajuns în casa fetelor fotografiile pline de pasiune pe care concurenta le-a realizat alături de Andi.

“Au fost niște momente care vor trezi balaurii din voi”, le-a transmis Simona încrezătoare celorlalte fete.

“Hai, mă, că sunteți drăguți”, i-a spus Alexandra. Atunci când a rămas singură, însă, Alexandra a recunoscut că au deranjat-o pozele, văzându-l pe Andi în ipostaza aia cu altă femeie.

“Cred că pasiunea e ceva important, dar nu cred că e suficientă numai pasiunea. Trebuie să ai și comunicare într-o relație, înțelegere și (…) să știi când cealaltă persoană are nevoie de tine”, a mai zis Alexandra.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Cum a reacționat Simona Bălăceanu când a văzut-o pe Melissa Azak cu halatul Burlacului: "Mi-a pus capac"

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021. Povestea de viață impresionantă a Simonei Bălăceanu. "Am sufletul cioburi."... Burlacul 10 iunie 2021.Andi și Simona s-au purtat ca un cuplu la ședința foto,dar nu au putut evita același subiect care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x