Căutare Live

Burlacul 15 aprilie 2021. Andi, întâlnire pe întuneric cu Andreea Stoica, Dominique Nuță și Malinka Zina Antocel

Burlacul Andi Constantin le-a invitat pe Dominique Nuță, Andreea Stoica și Malinka Zina Antocel la un date pe întuneric, într-o locație specială.

Burlacul Andi Constantin le-a invitat pe Dominique Nuță, Andreea Stoica și Malinka Zina Antocel la un date pe întuneric

Antena 1

Este prima întâlnire a Burlacului Andi cu Dominique Nuță și Malinka Zina Antocel, după ce le-a eliminat la ultima Ceremonie a Trandafirului, atunci când fetele au refuzat să plece.

”Vreau să-mi dau seama dacă mai doresc să fie aici.”, a spus Andi despre motivul pentru care le-a invitat pe Dominique Nuță și Malinka Zina.

Cum a decurs cina pe întuneric luată de Andi, Dominique, Malinka și Andreea

Andreea Stoica, de la Burlacul sezon 6, a profitat din plin că locul ei a fost aproape de cel al lui Andi Constantin. Cu toate că nu vedeau absolut nimic din cauza întunericului, fata și-a folosit avantajul și a stat aproape lipită de bărbat.

Ba mai mult, și-a luat inima în dinți și l-a sărutat cu foc, lucru pe care Andi nu l-a văzut cu ochi buni. De cealaltă parte, Malinka a reușit să-l țină de mână pe Burlac, dar Dominique nu a găsit niciun prilej pentru a se bucura de apropierea lui.

”A fost horror. În afară de faptul că experiența a fost minunată, nu l-am simțit pe Andi.”, a afirmat ea la testimoniale.

Apropierile fetelor, văzute cu ochi critici de Burlacul Andi

Per total, Andi Constantin a fost mulțumit de modul în care a decurs întâlnirea sa cu cele trei fete, însă nu a părut satisfăcut de faptul că Andreea l-a sărutat.

Conform lui, ”un sărut trebuie construit” pentru că altfel pare doar o formulă de salut, un gest făcut din obișnuiță.

”Parcă aveam o relație de trei ani”, a simțit Burlacul să spună după date-ul pe întuneric.

Andi nu a vrut să vorbească între patru ochi cu Malinka Zina

După ce Andi Constantin a eliminat-o pe Malinka Zina, sora Angelei Antocel, tânăra a dorit să-i vorbească în privat. S-a lovit, însă, de refuzul Burlacului care i-a transmis că vor discuta la Ceremonia Trandafirului.

Deși dezamăgită de acest lucru, Malinka s-a văzut nevoită să accepte situația.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de joi seară, de la 23:00.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 15 aprilie 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin și-au făcut mărturisiri intime la date... Burlacul 15 aprilie 2021. Ce fată a eliminat Andi Constantin la Ceremonia Trandafirului...
Ultimele știri
x