Burlacul 15 aprilie 2021. Ce fată a eliminat Andi Constantin la Ceremonia Trandafirului

Ceremonia Trandafirului din cadrul episodului 6 al show-ului Burlacul sezon 6 a adus o nouă eliminare în rândul concurentelor. Andi Constantin și-a ales cu grijă cuvintele și a explicat încă de la începutul ceremoniei motivul pentru care o fată va pleca.

Ceremonia Trandafirului din cadrul episodului 6 al show-ului Burlacul sezon 6 a adus o nouă eliminare în rândul concurentelor.

Antena 1

”Cea care nu va primi trandafirul în această seară este pe un drum care mie nu îmi aparține. Să înceapă ceremonia”, a spus Andi imediat ce a ajuns în fața fetelor.

Ce fată a fost eliminată de la Burlacul pe 15 aprilie 2021

Prima fată care a primit trandafirul salvator a fost Simona, urmată de Alexandra Mucea, Oana, Cristina, Angela. Blondina a făcut o remarcă care l-a lăsat fără cuvinte pe Burlacul Andi.

”O să umblu cu un carnețel după tine”, i-a zis sora sa, Malinka.

Următoarele fete care au primit trandafiri au fost Ana, Malinka, Dominique. Ultima l-a sărutat, fără jenă, pe Andi de față cu toate celelalte pretendente la inima lui.

Ultimul trandafir a mers la Catrina, care l-a acceptat, vizibil emoționată.

Astfel, fata eliminată de la Burlacul sezon 6, în episodul din 15 aprilie 2021, este Andreea Stoica.

”Andreea, ești o persoană minunată și m-am amuzat teribil în preajma ta.”, i-a zis Andi imediat după ce a eliminat-o.

La testimoniale, Burlacul a mărturisit că i-a dat mai multe șanse Andreei pentru a o descoperi: ”Simt că pot să spun cum este Andreea, să schițez anumite caracteristici ale caracterului ei. Cred că am avut destul timp să observ anumite lucruri la ea. Chiar i-am acordat mai mult timp, mai multe date-uri.”

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Ultimele știri